Post numer: #1Wysłany: 2007-11-24, 16:50 no.Ichi, Fearo | admin
Cześć mam na imię : Jakub
Pochodzę z : Ostrowa Wielkopolskiego
Mieszkam aktualnie w : j/w
Urodziłem się : 02.08.1990
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad 4 lata
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Adminem poniewaz mialem juz doczynienia z ta ranga. Znam wszystkie komendy amx. Gram dosyc dlugo i jestem doswiadczonym graczem
Byłem już adminem na serverach : CS Maszewo.net FFA 1.5 i kilku innych serverach CW
Poświęcam dziennie grze : w miare mozliwosci duzo. Najwiecej popoludniu i pozno w nocy.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : dbam o kulture, mam ogarniete tp, nie wydzieram sie przez mikrofon, gram uczciwie i mam glos po mutacji ; d i oczywiscie gram notorycznie na waszym serverze odkad zostal rozreklamowany na forum TORG'a.
Dla innych graczy jestem : uprzejmy, mily, pomocny, chociaz niektorzy naprawde potrafia nieraz wyprowadzic mnie z rownowagi.
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum