Dla mnie to bez różnicy, ale z deka gupi pomysł. Natomiast jestem za tym by zrobić MAPCYCLE ! Bo:
1. Grane są tylko dobrze znane mapy tj. dust, dust2, westwood, inferno, nuke
2. Nowe mapy tuscan, hamsters i takie które proponował LeanGoth są wcale nie znane przez graczy którzy nie wchodzą na forum, nawet nie wiedzą że takie coś jest.
3. Będzie mapcycle - odpoczniemy trochę od dustów - będzie wtedy jakieś "urozmaicenie"
4. Kto jest za mapcycle? Niech podniesie rękę wciśnie guzik ^^
Nie wyrobie z wami jakoś nie mogę zrozumieć jak moża odpoczywać po d2 nuke inf albo trainie ? ...... poczekajcie 5 lat jeszcze mi to sie nie znudziło a Takie .... w pupe Itali jak na nie wejdę to mnie głowa odrazu boli jak tylko zobaczę że muszę grać na tej mapie ( dno jakich nie ma ta mapa ) kolejne granie map z tak zwanego młotka nie wiadomo kogo to jest mało przyjemne bo te mapy przeważnie są 1 stronne . OK można dać mp ale jakiś logiczny i w miarę normalny . Podam wam dobry przykład wchodzę na serva o 21 leci itali ...... ludzi na servie 20 osób zmiana na d2 , nuke ,inf ,train któraś z tych map full server to o czym świadczy , przykro mi ale żadne wasze argumenty nie przekonają mnie do stwierdzenie ze można sie znudzić 4 mapami które ludzie najchetniej graja !!
Ps a co do mp nocnego kompletny nie wypał z tego będzie tak jak kiedyś był :P
Za tuscanem jestem tylko cos mi ta mapa nie chce chodzić errro zanim wejdę na serva .....
duch ma racje te mapy sa najczesciej grane i moze sie nudza ale tez sa najbardziej grywalne... mi osobiscie tez sie nie nudza wkurzaja mnie tylko te remake'i na d2 jak grany jest dust potem dust4ever potem dust 2 i jeszce dust1337 (nie pamietam nazwy) potem na dodatek do tego aztec i aztec_remake... i tak w kolko... no ocipiec mozna xD
mc jak mowil duch tylko sensowny podstawowe mapy zadnych wydziwień
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-09-15, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
widać ze mój człowiek i wie jakie mapy są stworzony i najlepsze do tej gry :) jak już mowiłem mc tak ale sensowny \logiczny i wmiare do akceptacji nawet możesz anr dać mapy które mogą się znaleść w mc a my sobie wybierzemy :P
to jest na 4 funie na diablo probowalem komende wpisac ale nie mam dostepu...
poza tym dust + dust 2 + 2remake dusta + 2 remake azteca + nuke i jego remake = 8
i tak bedzie to samo xD
w sumie temat tyczy sie nocnego mc na 4funie...
ale nawiazujac do tego co maxi powiedzial madra rzecza byloby wprowadzenie mc na diablo ale normalnego stalego... poprzeplatac mapy itp bo serio nudne jest granie 4 dustow pod rzad w kolko oO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum