Nr Użytkownika: 2367 Wiek: 19 Dołączył: 03 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 132 Skąd: Hajnówka
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-07, 11:13 Nivea na admina !!
Cześć mam na imię :Piotr
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Hajnowce
Urodziłem się :24 kwietnia 1993 roku w Hajnówce :)
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :rok i kilka miesiecy(dokładnie nie wiem)
Gram na (steam/nosteam) :kiedyś grałem na ns ale teraz gram na steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :bo po prostu chce a tak na serio to pragnę utrzymać server w jak najlepszym ładzie
Byłem już adminem na serverach :na żadnym ale trzeba kiedyś zacząć
Poświęcam dziennie grze :weekendy praktycznie caly dzien
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Spełniał obowiązki admina oraz nie będę nadużywał jego praw.
O sobie mogę powiedzieć, że :lubie grac,oraz zbijać bąki
Dla innych graczy jestem :bardzo miły i uprzejmy
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby (ale i tak wiem ze nie dostane :/ale spróbować nie zaszkodzi)
Ostatnio zmieniony przez Nivea 2009-06-07, 11:22, w całości zmieniany 1 raz
może nie mam nic do powiedzienia ale gość ma poukładane w głowie ;] i zdecydowanie przydałby się taki admin na tym serwie ;]
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Ostatnio zmieniony przez Biceps 2009-06-07, 11:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum