Jest sprawa. Chodzi o ninje... chodzi mi o to zeby moderatorzy servera diablo mod zmiejszyli widocznosc ninjy.Bo to jest bez sensu jak ninja na mnie biegne to nawet moge okreslic jak on wygalda np tt te białe moro albo caly zielony... To jest troche zenujace bo ninja prawie nie ma szans:/ Ninja tylko ma szanse gdy ma jakis dobry item np archi albo meekstona tak to lipa lipa lipa://
Wystarczy nauczyc sie grac ta klasa... :) Ja np. nie potrafie magiem, a ninja, zabojca czy barbarzynca to calkiem co innego :) Jesli Ci nie pasuje ninja to zmien klase ;]
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
No może tak ale wtedy gra by nabrała większego sensu np. teraz ktoś bierze maga gdy w przeciwnej drużynie gra co najmniej polowa osób ninją a jakby sie polepszyło ninje to barbazynca miałby małe szanse na zabicie go. Wydaje mi sie że ninja jest o wiele gorsza klasa od pozostałych
Eee... Pro'Boszcz, mnie ninja zabija nawet będąc tak widzialną klasą, więc o co Ci chodzi? Mnie to nawet irytuje, że np. na westwoodzie ninja przełazi całą mapkę niezauważony i podkłada pakę, a potem problem jest ze znalezieniem go i unieszkodliwieniem :P Dla mnie więc propozycja jest bezsensu.
Pro'Boszcz ma racje gdyby admini mogli zrobić żeby ninji nie było widać to by było spox. Tak jak Pro'Boszcz mówi że jak ninja biegnie to go widać np. ze jest to np. z CT zielony lub cały czarny to niestety widać ... Proszę gdyby Admini mogli żeby zrobili mniejszą widoczność ninje :)
No ale jak ninja byłby zupełnie nie widzialny i jeszcze by archy np.dostał to inne klasy wogóle nie miałyby szans ja jestem na nie. Można zawsze zmienić klasę tak jak inni pisali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum