Post numer: #1Wysłany: 2008-06-01, 22:35 niesprawiedliwy ban HS
Nick Admina : Fatality
Data incydentu : 1 czerwca 08
Gdzie to się wydarzyło ? : HS
Opis sytuacji : niesprawiedliwy ban ;| czekam na demko ;x gralem na nicku GOGALq ;v
Dowody (screen albo film) :
Ostatnio zmieniony przez Ray 2008-06-01, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Fatality sory ale nie wiem co Ty masz takiego szczegolnego na tym demku, zasugerowales sie jakimis botami i jest problem, jak dla mnie wszystko jasne ban bezpodstawny
no moze szczegolnego nie jest za wiele,ale nie oszukujmy sie ani na fun ani nigdy na hs nie byłes pr0 elo nawet z najwiekszymi botami bo twoich demek mam łacznie 3 na ktorych jestes nie za specjalny wiec nie nagrywłem cie od dzisiaj.
o Boze xD Fatality prosze Cie moze jakis pro nie jestem gram 1rok steam i tyle a staty 32:2 itp to moze nie swiadcza o moim skillu itak FATAL SKILL jest najlepszy ;x <lol2> i wez sie nie osmieszaj ciekawia mnie zdania innych
Ja tu nic nie widze żadnej podstawy do bana, jeszcze miales takie sciny w niektorych momentach, a jak banuje sie chociaz za "aima" (bo chyba za to dostal bana) to lagi na demku sa wg mnie istotne, ale mój glos sie tu duzo nie liczy bo kolega ma ip to co ja ^^
P.S Tu na tym serwie zauwazylem cos takiego ze jak wpada tu jakis nowy gracz, ktos kto "troche" ogarnia, to juz jest podejrzany a gracze odrazu banuj banuj, tu na tym serwie jest troche taki stereotyp czegos takiego ( nie sugeruje ze ty sie tym kierowales fatality, watpie w to)
P.S Jak masz inne demka chetnie ogladne
Niech inni ogladna i sie wypowiedza
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-06-01, 23:22, w całości zmieniany 1 raz
ok moze ban był zbyt pochopny moj blad, przepraszam ja potrafie sie przyznać do blędu,jak bedzie trzeba poniose konsekwencje, to wszystko przez ta sytuacje<admini wiedza jaka>.
na serwie masz unban ,jeszcze raz przepraszam.
ps. unban za jakis czas bo niestety akurat jest nie działająca mapa usp_b1
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-06-01, 23:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum