Post numer: #1Wysłany: 2008-04-27, 19:07 Niesłuszny ban
Twój nick w grze : Kula
Kto ukarał : Fayrant
Sposób kary : ban
Czas kary : perm
Mapa : awp_india
Godzina : 20-21
Data : 24 IV
Powód kary : domniemany aim
Według admina Fayranta sceny nagrane na demku (można je znaleźc w księdze banów) musiały byc wykonane przy pomocy aima, a tak nie było. Proszę o ustosunkowanie się do tego.
Nie no ciebie Fatality to ja nie rozumiem. Sam byłeś przy tym, grałeś, miałeś lepsze staty, więc powinieneś dobrze wiedziec że nie miałem aima.... Poza tym śmieszne było to jak stwierdziliście że cała nasza szóstka ma aima..... To co dziś już nikt nie może by tak dobry jak admin?? GDYBYM miał aima to po maks 3 sekundach team przeciwny wąchał by kwiatki od spodu....
Zeby nie dostali bana wyszedlem, pisząc na odchodnym: "Nie mam aima ale jak chcesz to wyjde" po czym exit w konsoli. I anie razu nie wszedłem pod fake nickiem, może to była kolacja i szliśmy wszyscy razem, a to nie vyłem ja tylko któryś z kumpli
Wg mnie ban jest bezpodstawny, bo jeżeli by miał aima to by praktycznie za każdym trafiał i to bez różnicy czy z zoomem czy bez, a na demku ewidentnie widać ze spora część strzałów nie trafiała. Myślę, że nie powinny się wypowiadać osoby które nigdy nie grały na aimie...
Wasyl chyba demek nie oglądałeś. Na demku kula6 trafił bez celownika z połowy mapy w Fatality. Co do aimia i czitów to wiem jak działają ( grałem na botach^^ ) i wiem również, że
są różne "jakości" czitów jedne działają lepiej drugie gorzej, poza tym uważam, że Twoje odpowiedzi nie są bezstronne, bo jesteś jego kolegą. (może nawet tą samą osobą?)
IP dla tego postu
158.75.60.13 [ 2 Posty ] [ IP <-> Host ] [ Whois ]
Użytkownicy piszący z tego IP
Kula [ 6 Posty ] Szukaj
Wasyl [ 2 Posty ] Szukaj
Inne IP, z których pisał ten użytkownik
Ostatnio zmieniony przez axcel 2008-04-27, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
To nie jest bez zoom, mimo że tak wygląda - PPM i LPM wciśnięte bezpośrednio po sobie i masz taki efekt że demko tego nie złapało. Chwile później strzelam bez zooma i trafiam w stopę - gdybym miał aima był by trup. Poza tym demko piąte mogło by by ciekawe a go nie ma.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum