Post numer: #1Wysłany: 2009-09-08, 18:39 Niesłuszny ban od Białej Damy
Witam, dzisiaj (przed chwilą) dostałem bana od białej damy, a tak dokładnie nie wiem za co... (powód: Twój głupi błąd, cheaty!). Chciałym powiedzieć, że po obejżeniu demka od białej damy potwierdzam, że początek demka wygląda jakbym miał cheaty, a to dlatego, że gadałem z kumplem przez skypa i podpowiedzial mi zebym skanowal sciane na mostek (tylko dlatego ze zostalem sam na pare osob)... Dalej nie nie wygląda na to, żebym miał cheaty... Co, włączyłem cheaty na 1 akcje (cheaty chyba żeby wyłaczyć potrzeba wyjść z csa nie?)? Proszę o Unbana... Link do demka: http://www.speedyshare.com/613668164.html
____________________ Gość, nie bądź Noobem kup Steama ;]
"W 1968 roku wystarczyło kilka MHz aby wysłać rakietę na księżyc...dziś potrzeba co najmniej 3000MHz aby odpalić Vistę..."
To jest mój kumpel, ja mu wierzę bo widuję jak on gra, co prawda kawałek jest lekko podejżany, ale ja wiem, że czasami gadamy sobie przez skypa (również z innymi kumplami) i sobie podpowiadamy :P A on ma rację, kiedyś cheatowałem na ruskich serwerach :P i każdego cheata, aby wyłączyć należy wyłączyć csa... Miał robione screeny już wcześniej, więc reszta demka nić nie świadczy... takie jest moje zdanie...
Ostatnio zmieniony przez Sevecio 2009-09-08, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Masz wh,tak mylalem od początku ale ci ss byly robione wielokrotnie to admini to wiedzieli ale demko jest takie jak bys mial wh ,a bajeczke o skype mogłeś wymyslec.Tobie juz podziekujemy ban zostaje i zamykam .
(cheaty chyba żeby wyłaczyć potrzeba wyjść z csa nie?)?
Nie ?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum