Post numer: #1Wysłany: 2010-04-14, 20:48 Nie zaliczyło odznaki
Mam taki problem mam już ponad +100 fragów i dzisiaj mi się udało zabić 4 graczy z noża w tym jeden Hs ale w następnej rundzie mi nie przyznało odznaki dlaczego??
Mógł by ktoś mi przyznać tą odznakę??
Sorry, there was an error. The file may have already been deleted or it may be in use.
???
ja sproboje bez dema.
To wygląada tak że po tych 45 s serwer sie restartuje co nie?
No i ty wlaśnie pewnie wtedy (niby) wbiłes odznake.
Ale ponieważ sie restartuje to odznaki nie zalicza.
Jedyny sposób to zabijesz czterech i wpisujesz w konsoli
Kod:
kill
sprawdzony sposób, albo musi się runda skończyć.
A.. i momo nigdy nie daje odznak przynajmniej z znanych mi przypadków.
Pozdro,
pomogłem? daj fraga:DD
----------------------
Bluźnierca napisał/a:
Ciężko nabić Noża
Jak mam demko to 3^k mówił że Momo przyzna odznakę
Na rozgrzewce nie zalicza odznak bo to by było zbyt proste
Pograj trochę na BF2 to sam zobaczysz, że zalicza, a nie wypowiadasz się na temat, o którym nie masz żadnego pojęcia.
Grzesiu wszystko powiedział, jak jest. Mnie jeszcze kiedyś wydawało się, że może nie zaliczać, gdy przełączy się z noża na pistolet (choć w ręce będzie dalej nóż, to pojawi się w prawym dolnym rogu ammo i zniknie niewidzialność), ale na dobrą sprawę nie wiem, czy to ma rzeczywiście wpływ na naliczanie zabić z noża, nigdy tego dokładnie nie sprawdzałem. Fakt, że runda musi się zakończyć by naliczyło zabicia jest najprawdopodobniej decydujący w przypadku Bluźniercy.
///
puacz ?
///Dante
On nie płacze tylko ustosunkował się do twojego posta.
Mnie jeszcze kiedyś wydawało się, że może nie zaliczać, gdy przełączy się z noża na pistolet (choć w ręce będzie dalej nóż, to pojawi się w prawym dolnym rogu ammo i zniknie niewidzialność), ale na dobrą sprawę nie wiem, czy to ma rzeczywiście wpływ na naliczanie zabić z noża, nigdy tego dokładnie nie sprawdzałem.
Tak, mi też się tak wydaje, dzisiaj na rozgrzewce zmieniłem z noża na pistolet i zabiłem 3 z kosy i dostałem odznakę, ale z pistoletu :>
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum