Post numer: #1Wysłany: 2009-03-05, 22:11 Nick na Haslo ~100 godzin gry+
Od dzis Prosze o wysylanie wszystkich podan zwiazanych z tematem do Fayranta.
Z powodu narastajacej fali oszustw, podszywania sie pod innych graczy jestem sklonny osobom, ktore posiadaja powyzej 100 godzin przegranych na serwerze dac nick na haslo, tak aby osoby trzecie nie znajace ich nie byly wstanie wejsc do gry z waszym nickiem.
Padnie pewnie pytanie dlaczego minimum 100 godzin. Odpowiedz jest prosta: aby zbytnio nie robic balaganu w pliku users.ini, Poza tym nie mamy czasu siedziec 24/7 przed komputerem i dawac kazdemu nick na haslo. Przemawia tez za tym fakt, ze ofiara kradziezy nicku padaja ludzie wlasnie tylko z wysokim lvlem.
Wasze Hasla wraz z nickiem na jakim gracie wysylacie mi na PW- Prywatna wiadomosc.
Do tego wymagam dolaczenia fotki bedacej dowodem na to, ze macie odpowiednią ilość godzin.
Nazwa kazdej wiadomosci ma wygladac w nastepujacy sposob "Wasz nick- haslo"
Przyklad "Fearo- haslo"
Zawartosc wiadomosci ma wygladac w nastepujacy sposob:
Nick: Wasz nick
haslo: Wasze haslo
Dowod: link do zdjecia z czasem najlepiej z gametrackera
Hasla bede dodawal do 24h od otrzymania Wiadomosci
Z powodu, ze bede mial zapewne spory spam na skrzynce zastrzegam sobie prawo do nieodpisywania na kazda wiadomosc
Pomoc:
A: Przy probie wejscia na serwer wyskakuje mi komunikat: "You have been disconnected from the server. Reason: Kicked: "Nie mozesz wejsc na ten serwer..."
B: Dzieje sie tak z powodu, ze masz juz nick na haslo. Nalezy je wpisac do cfg lub konsoli przy pomocy komendy: setinfo _pw "haslo", a nastepnie ponownie sprobowac sie polaczyc z serwerem
A: Czy dostane haslo jesli mam poniżej 100 godzin
B: Nie, haslo daje tylko osobie, ktora ma minimum 100 h.
W razie jeszcze jakis problemow prosze o dodatkowy kontakt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum