Post numer: #1Wysłany: 2008-08-20, 11:39 *Nice | admin
Cześć mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Ozorkowie
Urodziłem się : 14.06.1992
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około roku
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chciałbym pilnować porządku na serverze. Często nie ma żadnego admina, a jest za przeproszeniem istny burdel, wszyscy krzyczą przez micro, przeklinają i nie przestrzegają zasad. Ja jestem często na serverze i mógłbym tego pilnować.
Byłem już adminem na serverach : byłem na kilku serverach klanowych, raczej nie było ze mną problemów
Poświęcam dziennie grze : około 2-3 godzin, jak tylko mam wolny czas
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem lubiany, kulturalny i często jestem na servach.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem raczej zrównoważony
Dla innych graczy jestem : to już lepiej niech ocenią inni ^^
+ coś od siebie
Zawsze jestem kulturalny, znam zasady ortografii ^^ chciałbym pomóc w rozwoju serwisu. Myślę, że nie będzie ze mną kłopotów.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam.
EDIT:
Byli młodsi i admina dostali...
EDIT2:
LODOWA napisał/a:
kilku? moze ip podasz?
To są już nieistniejące servery.
Ostatnio zmieniony przez wooKie 2008-08-20, 14:27, w całości zmieniany 2 razy
a ja .. Nie wiem jestem w stanie oddać na ciebie głoś pozytywny ... ;] Chwile już u nas grasz .. prawda taka , że rzeczywiście byli młodsi nie mam , żadnych zastrzeżeń .. ale myślę , że trochę cie mało ... Skoro starasz sie na Adma więcej sie udzielaj Nie tylko na forum , lecz również na serwie ...
czemu na 16 lat piszecie nie? phi mial mniej ja zreszta tez xD on sie udziela duzo i gra ciagle na diablo a servach klanowych kore juz nie istnieja lodowa ..ja tak
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-08-20, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum