Post numer: #1Wysłany: 2008-11-24, 22:54 Newton | Admin
Cześć mam na imię : Kamil
Pochodzę z : Skępego
Mieszkam aktualnie w : Toruniu
Urodziłem się : 4 grudnia 1992
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : nosteam (steama może dostanę na urodziny)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : często jestem w momentach, w których nie ma adminów. Wydaje mi się, że mogę dawać dobry przykład innym graczom.
Byłem już adminem na serverach : Nie byłem
Poświęcam dziennie grze : 1h - 3h (zależy od natężenia sprawdzianów jutro)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem konsekwentny, kulturalny i lekko zakręcony.
O sobie mogę powiedzieć, że : lekko ironiczny, odrobinę uzależniony od CS'a i flirtowania z dziewczynkami.
Dla innych graczy jestem : uprzejmy, staram się być wyrozumiały.
Spodziewam się, iż wynik ankiety będzie negatywny, aczkolwiek mam nadzieję, że dowiem się czego mi brakuje i nadrobię to. Trochę inteligencji posiadam, jak zresztą każdy człowiek, co można zresztą łatwo sprawdzić rozmawiając ze mną. Poza tym z doświadczenia mogę powiedzieć, że brak czasu w związku nie jest wymówką, a jedynie wydaje nam się doskonała przyczyną podupadania relacji pomiędzy dwoma ludźmi. Jedna z moich prawd życiowych.
Do zamkniecia ?
Ostatnio zmieniony przez Newton 2008-11-26, 13:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum