Post numer: #1Wysłany: 2007-10-30, 17:04 NEWSMANI :D
Troszkę się pośmiałem, jak popatrzyłem na stronkę tau :). 5 ostatnich newsów perfidnie skopiowanych z counter-strike.pl albo easyteam.pl. Widać newsmani pisać newsów nie umieją ^^. No to tyle ;D.
phi, nie masz o tym pojecia to sie tu nie udzielaj, bo jestes na to za mało inteligentny. NEWSMAN, powinien sam redagować newsy, a nie zżynać gotowce z innych serwisów, bo żałosne jest publikowanie czyjejś pracy z swoim podpisem. Radze wrzucić link na pół strony do COUNTER-STRIKE.PL i przynajmniej nie będziecie musieli bawić się z crtl+c i crtl+v ; ).
Xirda, zastanów się nad tym co mówisz, a przede wszystkim - czytaj dokładnie. Przy newsach zaczerpniętych z innych serwisów, zauważ odnośnik do żródła... i naucz się liczyć do dwóch, bo tyle postów nie jest autorskich...
od początku jedyne co robisz na forum to najeżdzasz na innych, obrażasz i krytykujesz, najczęściej łamiąc przy tym regulamin.
ostrzegam, skończ z tym.
kolegów w ten sposób nie znajdziesz, a najwyżej warna/bana możesz zarwać.
a jeśli uważasz że coś jest robione źle, proszę bardzo - masz nieskończone pole do popisu - wykaż się sam, zaproponuj coś inteligentnego...
Nie widzialem na zadnej z tych stron informacji o tym ze na serwerze TAU trzeba miec sXe 4.2:P, chociaz jak jestes taki madry zapewne masz znajomosc na counter-strike.pl to mozesz im tam powiedziec zeby poinformowali graczy o tym:P
Witam, wtrącę się do waszej wypowiedzi.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale na Counter-Strike.pl jest co 2 news skopiowany z innych stron, podlinkowany na koniec jedynie " Źródło " tak samo jest u nas.
Więc skoro tak świetnie znasz oblicze boarda, czemu tam nie widziałeś tego " kopiowania ".
Mówiąc, że podpisujemy się pod tymi newsami obrażasz nas, zarzucając nam kradzież. Otóż skocz do d.pokoju porozmawiaj z mamą, niech Ci zafunduje okulistę, jestem pewien, że nie odmówi.
Eot.
Widać anr że masz małą wiedzę na ten temat i jeszcze dajesz za to warna... ŻADEN news na counter-strike.pl nie został skopiowany bezpośrednio z innej strony. Źródła podawane są na dole, ponieważ z tych stron pochodzą dane informacje lub na ich podstawie został napisany NEWS. To co tutaj robisz Anr to zwyczajny plagiat, a najlepsze jest to że chcesz mnie uciszyć ponieważ moje wypowiedzi nie są ci na rękę. Podaje jeszcze link do czegoś co was zainteresuje i da wam coś do myślenia ... http://www.nsports.pl/ind...ents&newsID=937
Plagiat (łac. plagium - kradzież) - skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem... xirda idz poczytaj wikipedie zanim cos napiszesz... kopiuja to ale nie podpisuja sie pod tym tylko daja link do zrodla wiec nie jest to plagiatem i jest to calkowicie dozwolone:| po co pisac cos o czym jak jest jut to opisane??[/u]
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2007-10-30, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Temat został zakończony, Newsy zostaną albo dziś góra jutro zmienione bądź usunięte.
Mail do Fik'a i Slayer'a z CS.pl został wysłany odnośnie tych newsów które zapożyczyliśmy jeśli się nie zgodzą na ich publikację zadziałamy. Więc co tu pisać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum