Post numer: #1Wysłany: 2009-03-02, 13:45 New phone
Witam!
Od jakiegos nosze się z zamiarem kupna nowego telefonu.
Myslalem o Nokii z serii N.
Macie jakies doswiadczenia? sugestie ?
Moze nadmienie, ze interesuja mnie telefony z tzw. "gornej polki ( to taki telefon, dzieki ktoremu po wyciegnieciu na przystanku dostajemy 40 ran klutych nozem )
Moze nadmienie, ze interesuja mnie telefony z tzw. "gornej polki ( to taki telefon, dzieki ktoremu po wyciegnieciu na przystanku dostajemy 40 ran klutych nozem )
^^ nie ma to jak nokia 3310
Moze bys jeszcze kolego napisal mniej wiecej co bys chcial w tym tel, na co kladziesz najwiekszy nacisk (na wielkosc, zgrabnosc, muzyka, aparat itp.) :D
Szczerze, to tego nie znajdziesz w wersji n po każda posiada symbiana s60, który ewidendnie sie różni od normalnych wersji, lub starszy symbianów. Ewidendna różnicą jest specjalny klawisz do menu. Lecz jeśli masz to ogarnięte to każda nokia s symbianem s60 praktycznie tak samo sie obsługuje.
Lecz nie zależy ci tak bardzo na wersji n to polecam nokie 6120, sam ją posiadam i nie narzekam. Posiada ona możliwości jak n95, tylko, że słabsze parametry. Bateria mi w niej wytrzumuje na niecałe 2 tygodnie przy małym uzytkowaniu, a na niecały tydzien przy sirednim.
Albo tak jak mam cała i puszczam muzę to pada gdzieś po ok.8 - 10h, ale dla komórek puszczanie muzy jest dużym obciążeniem dla baterii, nieco słabsze nić nagrywanie video.
P.S Jakom kolwiek kome kupisz nie zapomnij sformatować baterii. :P
Nokia N73 ewentualnie Nokia N70.Miałem N70 i byłem bardzo zadowolony,aparat 2 MPIX,kartę miałem 4Gb wsadzoną(cała zapełniona i telefon nawet nie zamulił)radio,muzyka wszystko jest.Teraz posiadam Samsunga M8800 Pixon :).
pewnie ze nie wszystko...
w fonach powyzej 3.2 mpx jak chcesz miec zdjecai tylko dla siebie to to + odp sterowniki ci styka w zupelnosci roznice tylko na wiekszym zoomie bedziesz widzial... ja w starym moim fonie w810i mialem 2mpx wgralem lux stery do aparatu i zdjecia roily jak ta lala:D
chyba ze jestes artysta jak anr to sie nie baw w aparat w telefonie nie anr?^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum