Nr Użytkownika: 2460 Wiek: 19 Dołączył: 12 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 105 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Szczecin
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-05, 20:15 NeviL War3Ft admin
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę ze : Szczecina
Mieszkam aktualnie w : Szczecinie
Urodziłem się : 09.02.1993
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1i kilka miesiecy rok ale ogarniam AMX
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam
Chcę zostać adminem bo : Podczas nieobecności adminów panuje chaos i graja "Haxy" każdy robi co chce...
Byłem już adminem na serverach : Klanowych i holyshit.pl i testem na serwerze War3Ft fpscs.net
Poświęcam dziennie grze :2h ? do 3 max.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Potrafie ogarnąc rozbrykaną gromadkę ;]O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem sympatyczny, dokładny,wyluzowany ,ale potrafię byc bezstronny,dociekliwy i namolny xd (jak kazdy mam wady)
Dla innych graczy jestem : Czitem Haxem Nonstemowcem..
+ coś od siebie
-Znajomosc AMX
-Potrafię odróżnić czita od skila
-aktywnosc na forum
-nakręciłem sporo demek i kazde było trafne
-pomoc w łapaniu czitów
-kultura jako tako ale poprawie
-pomagam nowym graczą na serwie ;]
Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i floodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana Banem za poważne wykroczenia na serwerach FPSproject.com.
* Ma przegranych ok 30h na serwerze na nicku, na którym ubiega sie o @, wg gametrackera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum