Nr Użytkownika: 2460 Wiek: 19 Dołączył: 12 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 105 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Szczecin
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-30, 09:33 NeviL WAr3
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę ze : Szczecina
Mieszkam aktualnie w : Szczecinie
Urodziłem się : 09.02.1993
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok ale ogarniam AMX
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Podczas nieobecności adminów panuje chaos i graja "Haxy"
Byłem już adminem na serverach : Klanowych i holyshit.pl
Poświęcam dziennie grze :4h ? do 5 max.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Powinienem zapanować nad serwerem. (kultura cziterzy) amx
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem sympatyczny, dokładny,wyluzowany ,ale potrafię byc bezstronny.
Dla innych graczy jestem : Niech sami ocenią
+ coś od siebie
-Znajomosc AMX
-Potrafię odróżnić czita od skila
-mineły 2 tyg a na serwie nie ma popraw :/
-aktywnosc na forum poprawilem :D
-nakręciłem sporo demek i kazde było trafne
Ostatnio zmieniony przez Nevil 2009-06-30, 09:34, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum