Nr Użytkownika: 1914 Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 57 Skąd: Łukocin
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-23, 22:25 naprawienie punktów życia ninjy
Maksymalna ilość punktów życia ninjy(przypuszcam ograniczona przez DiabloMod) wynosi 255.W związku z tym,że ninja ma na start 170,dodając do tego 100 z siły powinien mieć 270,a ma tylko 255.Jest to nie fair,ponieważ nie można wykorzystać 7 siły i po prostu jest oszukany o 15 hp.Czy jest jakaś mozliwość naprawy tego?
Nie wiem, czy mam racje ale chyba ten licznik jest 255 hp, ale rzeczywiscie mozesz wiecej miec hp, masz tylko napisane ze jest 255. Tak przynajmniej jest na innych modach np. zombie gdzie mozna miec po 1k hp a licznik masz 255
Nr Użytkownika: 1556 Dołączył: 21 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 165 Skąd: Ok. Poznania
Post numer: #3Wysłany: 2009-07-24, 11:00 Re: naprawienie punktów życia ninjy
Darq napisał/a:
Maksymalna ilość punktów życia ninjy(przypuszcam ograniczona przez DiabloMod) wynosi 255.W związku z tym,że ninja ma na start 170,dodając do tego 100 z siły powinien mieć 270,a ma tylko 255.Jest to nie fair,ponieważ nie można wykorzystać 7 siły i po prostu jest oszukany o 15 hp.Czy jest jakaś mozliwość naprawy tego?
Darq Wyświetla Ci 255 bo więcej nie idzie tzn. tak jagby Cs był zaprogramowany do 255hp.
Zle mu tlumaczycie.
Ja to powiem tak.
CS potrafi napisac ci w momencie gdy zeyjesz max 254hp, zas w momencie gdy to jako ninja masz 255hp pokazuje ci ze masz 0 i wtedy wszytkie ustawienie chodzenia sie wala i chodzisz jak po marysce, lecz w momencie gdy to masz 256hp na doel wyskakuje ci ze masz 1hp, ale tka naprawde masz te 256 itd. Czyli skoro max mozna 270hp, czyli powinno ci pisac, ze masz 15hp :D
Zle mu tlumaczycie.
Ja to powiem tak.
CS potrafi napisac ci w momencie gdy zeyjesz max 254hp, zas w momencie gdy to jako ninja masz 255hp pokazuje ci ze masz 0 i wtedy wszytkie ustawienie chodzenia sie wala i chodzisz jak po marysce, lecz w momencie gdy to masz 256hp na doel wyskakuje ci ze masz 1hp, ale tka naprawde masz te 256 itd. Czyli skoro max mozna 270hp, czyli powinno ci pisac, ze masz 15hp :D
Tak było na starym diablo.Jesli miałeś 0hp klawisze wasd były jakby pomieszane.Na nowym obojętnie ile dasz siły od 43 do 50 zawsze pisze,że masz 255hp.
Wczoraj z Muniok Respect sprawdzaliśmy to i wydaje mi się,że jest tak jak pisze Gospo.Na liczniku pisze,że masz 255 hp a w rzeczywistości masz 270.Podczas gry dałem się uderzyć Muniokowi lewym z noża i wciąż miałem 255 hp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum