Post numer: #1Wysłany: 2009-04-25, 14:20 Name Surname Profeszyn | Admin
Cześć mam na imię : Miłosz
Pochodzę z : Lęborka
Mieszkam aktualnie w : Lęborku
Urodziłem się : 10.02.1991r
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 6 lat
Gram na (steam/nosteam) : n/s
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Grywam sobie na HS, pięknie jest, ale czasami czit uprzykrza życie mi. Biorąc to pod uwagę, piszę tutaj rozprawkę. :P
Byłem już adminem na serverach : Klanowym i for fun szkolnym :)
Poświęcam dziennie grze : Zależne od nauki - 1-2h jak zawalony dzień a z 4h normalnie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : No od dziś nie gram na HS zasady poznałem, mam dobry backup w postaci jednego admina który zawsze pomoże w razie czego :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Poważny, miły, super koleś ze mnie.
Dla innych graczy jestem : nazbyt pr0
+ coś od siebie
Pogrywam sobie na Waszym serwerze, i pod małą namową wystąpiłem po admina :)
Upolak będzie miał admina na HS na 2 nickach? Bo w 99% jestem przekonany, że to ta sama osoba. Potwierdza to fakt, że nigdy nie było Name Surname i Upolaka w tym samym momencie na serwerze(a to podobno kumple i nie zagrali by nigdy razem w tym samym czasie?) i forum, bardzo podobnie zachowują sie pod względem gry. Kto gra na HS ten wie.
Jestem na Nie.
____________________ Gość słucha Papa Roach
Upolak będzie miał admina na HS na 2 nickach? Bo w 99% jestem przekonany, że to ta sama osoba. Potwierdza to fakt, że nigdy nie było Name Surname i Upolaka w tym samym momencie na serwerze(a to podobno kumple i nie zagrali by nigdy razem w tym samym czasie?) i forum, bardzo podobnie zachowują sie pod względem gry. Kto gra na HS ten wie. .
Po co Polak miałby mieć 2 testa skoro świetnie wypełnia rolę admina teraz?? Jestem na TAK jednak pod nadzorem.
____________________ "This isn't the end..."- Punisher
Jeżeli chcecie coś ode mnie, a niema mnie na gg to piszcie do SpriteXa- on powiadomi mnie przez kome.
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum