Post numer: #1Wysłany: 2008-08-16, 20:53 na diablo
ej nie wiecie czasem czy nie ma jakis skryptow czy jak to sie tam nazywa na lvl na diablo??
kiedys trevor sie zgadywal z lama ze pogadaja o tym na gg bo przy mnie nie moge bo by dostali bana...i wszedl zaraz lama na nicku trevora i odrazu mial lvl duzy...nie wiem jak oni to robia ale np
wchodzą jak serwer jest pusty podkładają pakę i rozbrajają ?
albo siedzą na specie oglądając zwycięzką drużynę aż bazbierają kupę kasy i /rune -> kupują 50% doświadczenia ?
nie bo ja myslalem ze jest 50 a od 50 poprostu wolno rosnie bardzo -moj blad
a wracajac do szybkiego nabijania lvl to
3796583 21:17:56
On mi cos mówił że wychodził z serwa
3796583 21:18:06
i ktoś wpisywał jego nick wchodził na serwer
3796583 21:18:18
i brał /savexp
3796583 21:18:22
i się lvl zapisywał
[ Dodano: 2008-08-18, 13:35 ]
gracz Sm@l LAMA i W!nk0 dostali bany za to oszukanstwo bo zgadywali sie na servie jak to zrobic...lama i smal tlumaczyli to winkowi i mowili ze na gg mu dokladnie napisza a winko juz na servie nawet przy mnie probowal to zrobic a mowiles jak mam dowod banowac...a moim dowodem jest 100lec bo wszystko slyszal i dodatkowo wink0 zaczal na mnie przeklinac i to jak... a lama nie dostal by ale do tgeo ze tlumaczyl powiedzial ze mowilem ze to po***** admin i zaczal cos tam dalej bluznic wiec dostali bany
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum