Post numer: #1Wysłany: 2009-11-25, 12:22 n0th1nG!?#|admem :D
Cześć mam na imię : Kuba
Pochodzę z :Dąbrowy Tarnowskiej
Mieszkam aktualnie w :Dąbrowie Tarnowskiej
Urodziłem się :1994
Czyli mam lat :14 i 9/10
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 4 latq;]
Gram na (steam/nosteam) :Ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chce aby na serwerze nie bylo cziterstwa. Chce ułatwić adminom prace mniej wiecej ogarniam amx ;]
Byłem już adminem na serverach :klanowych
Poświęcam dziennie grze : 4-8 godz zalezy jak wyjdzie ale dziennie conajmniej 4 ;]
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo Jestem ucziciwy ,pracowity, nie lubiący cziterstwa (bo kto je lubi;]]) ,zachowujący kulturę,lubiący grac w counter strike
O sobie mogę powiedzieć, że :postaram sie aby moja praca wyszla serwerowi na dobre
Dla innych graczy jestem :Glos ten nalezy do was czy mnie lubicie czy tez nie ;]
link do Gametrackera: http://www.gametracker.co.../player/n0th1nG!%3F%23/
+od siebie: Lubie grac w cs'a i kosza chcialbym zostac adminem na tym servie poniewaz
chcialbym zachowac tam spokuj ;] Sadze ze nawet jesli nie zostane admem to i tak bede dalej was jechal !!:D
Nie no żart widzę go często nie tylko na zombie (na zombi jestem dosyć rzadko ) Daje taQ bo dałeś podanie na zompi
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
niedlugo ludzie beda mijali fps łukiem patrzac na wiek adminow. Ja na nie bo po co nastepny admin ktoremu wladza odbije i bedzie myslal ze wszystko mu wolno :(
Grałem z nim na Byfy 2 , zachowanie ma , więc myślę ze mimo wieku nie będzie z nim problemów :) TaK .:)
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
niedlugo ludzie beda mijali fps łukiem patrzac na wiek adminow. Ja na nie bo po co nastepny admin ktoremu wladza odbije i bedzie myslal ze wszystko mu wolno :(
przecież to tylko testy więc? nie jest powiedziane że je przejdzie ;>
sprawdzić nie zaszkodzi
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum