Post numer: #1Wysłany: 2009-11-19, 19:10 Muzyka...
Niewiem czy juz jest taki temat.Jeśli jest usuncie i dajcie mi link...Chodzi mi mianowicie o to aby po wygrniu rundy przez TT lub CT leciała jakaś miła muzyczka :) mam tu propozycje.Znam te nutki z serva na którym wcześniej grałem.Jak niebędzie działać to mówcie spakuje jeszce raz bo mam z tym problemy
Ja na NIE (no chyba że samego bad boy'a zostawić :D albo coś konkretnego dać )
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie które są spoko. Ale trzababyło by coś śmiesznego albo popularnego dać. Muzyka powinna jakaś być na serwerze.
Niech ktoś zrobi dobrą paczkę i wtedy można pogłosować. Ogólnie za muzyką jestem na TAK.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
zdecydowanie na nie poniewaz jak bedzie muza to jak bedzie ktos nowy to jak bedzie prubowal na serwer wejsc i mu sie muza bedzie szczytywala i wylaczy bo powie ze nie bedzie czekal wiec zdecydowane NIE
Wg mnie powinno być pare piosenek róznego rodzaju. Kawałki rapu np. Pono, kawałki czegoś szybszego np jakies kawałki techno Hitmena dla każdego coś dobrego. Ale taki rap jaki nam zapodał Sector jest dość ostry ;p.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum