Nr Użytkownika: 2344 Wiek: 20 Dołączył: 01 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 57 Skąd: xD
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-26, 09:09 MUSTANG | ADMIN
Cześć mam na imię : Norbert
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Inowrocławiu
Urodziłem się : 05.06.1992r
Czyli mam lat : za niedługo 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : narazie nosteam
Chcę zostać adminem bo : Znam tryb rozgrywki DeathRun jak własną kieszeń sam go nawet zaproponowałem by był na fpscs jestem pewny że spisał bym się w roli admina na tym serwerze.
Byłem już adminem na serverach : Tak ale to już było dawno głównie na serwerach z AMX
Poświęcam dziennie grze : minimum 3 godziny
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem uczciwy, pracowity, znam się na rzeczy już parę razy składałem prośbę o admina i wiem że popełniłem wiele błędów ale tym razem zrobię wszystko idealnie :)
O sobie mogę powiedzieć, że : lubię serwery DR a szczególnie być w ct i rozwalić terrorystę na końcu zazwyczaj mi się to udaje ;)
Dla innych graczy jestem : Dobrym kolegą z którym można pogadać :)
Od siebie no cóż mogę jeszcze dodać że chciałbym zostać adminem na tym serwie ale to wszystko zależy od was :)
lol, nie dosc ze jechales na czitach to skladasz swoje 3podanie o admina
brawo... nie masz juz nawet co pisac podan w nastepnych 2 miesiacach bo i tak bedzie mial Nie ode mnie i od 80% ludzi na forum ;p
kosz..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum