Post numer: #1Wysłany: 2012-01-30, 22:54 MUSISZ TO PRZECZYTAĆ! myślę, żę warto, bo nic nie ryzykujesz
Faktem jest, że takie firmy jak Google czy Facebook
zarabiają miliardy $$$ co kwartał tylko dlatego, że my,
użytkownicy internetu korzystają z ich usług.
Czy my coś mamy z tego ? Niestety NIE!
Nadszedł czas aby zrozumieć, że to my "użytkownicy"
będziemy decydować kto ma zarabiać duże pieniądze.
WAZZUB jest pierwszą prawdziwie globalną
społecznością, która chce płacić nam "użytkownikom"
za wybór ich strony internetowej.
Projekt nazywa się WAZZUB Family.
Startuje 1 stycznia 2012 i trwać będzie do
31 marca 2012 roku. Firma będzie wypłacać
użytkownikom 1$ miesięcznie za ustawienie
ich strony - jako stronę startowa. W powstawanie
tego projektu zostało już zainwestowane 2.000.000$
Aby zacząć zarabiać wystarczy się zarejestrować
FREE i zacząć polecać. Za każdego co miesiąc
dostaniemy 1$, do 5 poziomów głębokości
(czyli dostajemy 1$ za każdego poleconego i poleconych
poleconego itd).
Jeśli zaprosisz do projektu np. tylko 5 osób i każda
z nich także zaprosi 5 itd to:
1st. Generacja 5 x 1$ = 5$
2nd. Generacja 25 x 1$ = 25$
3rd. Generacja 125 x 1$ = $125$
4th. Generacja 625 x 1$ = $625$
5th. Generacja 3125 x 1$ = $3.125$
Czyli w sumie pasywny miesięczny dochód wyniesie 3.905$!
Nie ma ograniczeń co do ilości osób zapraszanych w poziomie.
A co będzie się działo, gdy zaprosisz 10, 20 i więcej osób?
Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować
i przekazać informację następnym chętnym.
Wklej go w miejsce jw. i całą treść wyślij znajomym
ziomek się fajnie wypowiada na ten temat -> "Skoro nie chcieliby się tym dzielić jak GOOGLE czy FACEBOOK to zrobiliby link rejestracyjny tylko od siebie, ale tu jest inaczej.
Sprawdziłem wiele postów/artykułów i np. jeden z wielu gości ma rację pisząc, że tak naprawdę to nic to nie kosztuje poza spędzeniem pewnej ilości czasu by to sprawdzić na początek i się zarejestrować. Ja zarejestrowałem się, utworzyłem alternatywny adres email do kontaktu z „WAZZUB” i na wypadek w razie gdyby się okazało, iż jest to kaszanka to go usunę i po sprawie.
Strona rejestracyjna i wszystko dalej jest w języku angielskim - wystarczy tłumacz komputerowy do jej przetłumaczenia - jeśli nie znasz języka.
Po zarejestrowaniu się z linku nr 2 oczywiście mojego, jako osoby polecającej Otrzymasz własny link, z którego polecasz rejestrację innym do WAZZUB.
Po zarejestrowaniu się na maila otrzymasz link do aktywacji założonego konta, trzeba potwierdzić, bo nie będzie konta i kasy.
Pod jedynką i w swojej wyszukiwarce Znajdziesz dalsze informacje na temat WAZZUB Family.
Trafiłem na informację, więc się nią z Wami dzielę.
Jeśli link nie reaguje na klikanie, użyj metody kopiuj/wklej w pasek adresu swojej przeglądarki.
Zapraszam, bo jest to ciekawe.
I jeszcze jedno! Nie ma tu i nie będzie żadnych durnych reklam do klikania czy wysyłania durnych sms-ów po jakiś tam kod aktywacyjny, że niby za sms-a płacisz parędziesiąt groszy, – bo promocja a w rzeczywistości wynoszą one 25 albo 30 zł
a i więcej(wiem, co piszę)".
1. Tu więcej informacji w temacie.
Wazzub.com – mity czy fakty? | Zarabianie24.net
Jeśli Chcesz to się Pospiesz!!!
W tym projekcie czas podobno gra rolę bo trwa tylko do 31 marca 2012 r.
///Jeśli się ktoś zarejestruje to prosił bym o nie podawanie tutaj swoich linków do rejestracji, a potraktować ten temat jako informacje na temat WAZZ UP i dyskusję na ten temat. :)
To forum o tematyce Counter Strike, wracasz do starych nawyków widzę, pisałem już tobie kiedyś o tym i ostrzegałem. Więcej razy powtarzał się nie będę, nie ma tu miejsca dla lockerzów, wazzubów i innych pierdół.
Kosz.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum