Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-29, 23:07 MultiBinary - Serwer obsługujący protokól 47 i 48 na raz !!
Na serwerze zostały właśnie wgrane MultiBinarki na protokół 47+48.
Umożliwiające wchodzenie na serwer zarówno graczom steamowym jak i non steamowym czyli wszystkim na protokołach 47 ( ns ) jak i 48 ( steam )..
W razie jakichkolwiek problemów z grą na serwerze i jego wyświetlaniu jak np :
* Skakanie pingu
* Skakanie Loos
* Skakanie Choocke
* Nie dodawanie serwera do Favourites
* Wyświetlanie serwera jako < Not Responding >
Przy opcji NoSteam należy :
Ściągnąć Patch CS 1.6 - v35 for Binary 47+48 Prtoc.
Po instalacji Patcha wszystko wróci do normy i będziecie mogli cieszyć się grą na Serwerach NoSteam wraz z graczami Steamowymi na godziwych warunkach.
Pozdrawiam, Krystyna Ić i anr [o tym temacie mowy nie bylo :D]
Nadal nie działa instaluje C:\Program Files\Steam\steamapps\bastuh\counter-strike\ a potem jak chce wejść w CS to mi się rozdzielczość zmniejsza do 640 * 480, albo 800 * 600 i jakieś inne tło wyskakuje, potem znika i wyskakuje "ERROR" http://images35.fotosik.pl/44/a96b4accc9b34b58.jpg I nie wiem o co kaman. Może coś źle zrobiłem.
Też miałem taki problem, prawdopodobnie 1 razem zainstalowałeś tego patcha do cstrike a powinieneś tam gdzie znajduje się cstrike itd. Rozwiązałem go tym, że zainstalowałem poprawnie i wszystko śmiga.
No nie wiem, wywaliłem wszytko z C:\Program Files\Steam\steamapps\bastuh\counter-strike\ tego foldera, a tam mam CS. Naztępnie włączyłem CS rzez steama i na nowo zainstalowałem do tego C:\Program Files\Steam\steamapps\bastuh\counter-strike\. A tam mam wszystkie te pliki co opisała Krystyna. Więc poprawniej chyba nie mogę.
Też miałem taki problem, prawdopodobnie 1 razem zainstalowałeś tego patcha do cstrike a powinieneś tam gdzie znajduje się cstrike itd. Rozwiązałem go tym, że zainstalowałem poprawnie i wszystko śmiga.
juz nie grasz na ns na wh ???
zreszta jak ktos czitowal na jednym serwie to ma bana na all tak przynajmniej niektorzy mieli wiec p&p
Ponieważ, od niedawna mam steama, a przez długi okres czasu grałem tu na serwerze diablo, który mi się bardzo spodobał.
anr napisał/a:
Na serwerze zostały właśnie wgrane MultiBinarki na protokół 47+48.
Umożliwiające wchodzenie na serwer zarówno graczom steamowym jak i non steamowym czyli wszystkim na protokołach 47 ( ns ) jak i 48 ( steam )..
Jak to wyżej jest napisane, mogą grać stemowcy i ns na tym serwerze, więc mam steama i nadal chciał bym grać tutaj. A, że anr napisał
anr napisał/a:
W razie jakichkolwiek problemów z grą na serwerze i jego wyświetlaniu jak np :
* Skakanie pingu
* Skakanie Loos
* Skakanie Choocke
* Nie dodawanie serwera do Favourites
* Wyświetlanie serwera jako < Not Responding >
Przy opcji NoSteam należy :
Ściągnąć Patch CS 1.6 - v35 for Binary 47+48 Prtoc.
Po instalacji Patcha wszystko wróci do normy i będziecie mogli cieszyć się grą na Serwerach NoSteam wraz z graczami Steamowymi na godziwych warunkach.
jak są jakieś problemy to zainstalować tego patcha.
DLATEGO
Ale mi kompletnie nie wychodzi jego zainstalowanie. :((
Suski trochę poszperałem po google i coś takiego znalazłem http://cs-hacked.socjum.p...55b70cf7cd1ad05 ,jak masz czas to sprawdzi bo ja na razie mam problemy ze steamem i nie mogę sprawdzić :(, ale tobie życzę powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum