Post numer: #1Wysłany: 2009-02-08, 08:49 Mteuszk|admin
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Paczkowa (blisko granicy z Czechami)
Mieszkam aktualnie w : Paczkowie
Urodziłem się : 1994
Czyli mam lat : 14 (rocznikowo 15)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około 1.5 roku
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Brakuje adminów na serwerze, a cziterów jest wielu. Ponadto często jak już nie ma cziterów to często wchodzi jakieś małe dziecko i krzyczy do mikrfonu a nawt wyklina bez przerwy. W takich momentach człowiekowi się grać odechciewa.
Byłem już adminem na serverach : -
Poświęcam dziennie grze : minimum 3h (w niektóre weekendy nie gram w cs'a tak 1 w miesiącu może rzadziej)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Szybko się uczę (AMX), jestem sprawiedliwy, często gram.
O sobie mogę powiedzieć, że : j/w
Dla innych graczy jestem : Tutaj inni niech się wypowiedzą.
+ coś od siebie
Pomimo młodego wieku i braku doświadczenie uważam, że zasługuje na szansę.
jak wejdę na ten serwer to zazwyczaj jesteś, trochę przez micro za dużo nadajesz i czasami coś dowalisz lub przeklniesz ale mam nadzieje że się powstrzymasz gdy może dostaniesz adma. Jestem za testem pod duużym nadzorem.
Veni, Vidi, Vici
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
mlody... oby woda sodowa nie uderzyla ci do glowy jak niektorym kiedys po otrzymaniu czastki wladzy bo na dlugo jej nie utrzymasz:]
test, ale pilnujcie go
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum