Post numer: #1Wysłany: 2009-07-09, 10:17 M@rco | Admin BF2
Cześć mam na imię :Marcin
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Płochocinie
Urodziłem się :04.11.1993
Czyli mam lat :15 lat 8 miesięcy xD
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :mniej więcej 3 lata
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem bo :chce pomóc wam zwalczać haxy, oraz niemiłych graczy.
Byłem już adminem na serverach :cs-stodola.pl, malopolskics, gazeta.ie i na własnym serwerze
Poświęcam dziennie grze :3-4godziny
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : od 2 lat jestem adminem, czyli jestem doświadczony, umiem rozpoznać gracza pro od czitera. Umiem zachować porządek na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miły, rozważny, przyjacielski.
Dla innych graczy jestem :wzorem do naśladowania :D
+ coś od siebie
Nie będe sie rozpisywał, tylko prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.Pozdrawiam
P.S. Wiem ze nie spełniam warunku ze nie mam konta od 2 tygodni ale mój poprzedni nick to $$||M@rcoPL||$$ i jestem zarejestrowany na nim od 25.12.08 czy coś takiego.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
Ostatnio zmieniony przez M@rco 2009-07-09, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Przyszedł Marco po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-07-09, 10:59, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum