Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-05-05, 13:31 Może mi ktoś wytłumaczyć ?
Nie wiem, kto jak i kiedy.
Ale jakiś utalentowany Uploader plików, zamiast dodać pliki na serwer wypierdolił wszystkie foldery z FTP.
Było tam grubo ok. 100 plików.
W jakiś magiczny sposób wywaliliście foldery bo nie można zrobić takiego samego na ftp.
Dowiem się w WR czy mają Backup z nocy.
Kto to zrobił ? przyznać się, nie będzie bicia.
NARAZIE WRZUCAJCIE PLIKI ( ALE WRZUCAJCIE NIE WYWALAJCIE ! ) DO GŁOWNEGO KATALOGU FTP.
Nie wiem, ja wrzucałem mapę dokładnie cs_bikini na ftp zminimalizowałem bo mapa ma 5 mb więc trochę musiałem poczekać otworzyłem sobie stronkę fpsproject włączyłem z paska Total Comandera a tu mnie wywaliło, wbijam i nic nie ma
eee yyy to nie ja, ja podjąlem probe logowania po raz 1 gdy juz wszedlem to oblukalem foldery popatrzylem co gdzie jest itp. a w jakis sposob sie to usuwa? bo moze to ja? ale ja tam nic nie naciskał.^
Można usunąć na wiele sposobow wciskajac F8, przenoszac pliki do siebie na kompa, wciskajac del wpisujac komende na serwerze zmieniajac CHMOD na nie istniejacy itd.
Już wiem co jest problemem.
Chciałem wrzucić taki sam folder np " Mapy " i wyskakuje błąd, że nie da się utworzyć takiego katalogu.
Czyli rzecz prosta, taki katalog już istnieje.
Lecz go nigdzie nie widać i plików z tego katalogu nie wykrywa w ogóle.
Dla testu Stworzyłem Folder ASD i zmieniłem mu chmod na oczywiście nie dozwolony. Czyli inny 655, 755 i 777 na kontach reseller. Co się stało ?
ZNIKŁ. chciałem zrobić nowy i wyskakuje taki sam błąd co przy Mapach.
Ktoś zmienił CHMOD Folderów w takim razie i znikły.
Może nic straconego.
Zadzwonie do WhiteRabbit i się wyjaśni czy da się z tym cokolwiek zrobić.
Sprawca niech się modli ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum