ja myslę że TP z prawdziwego zdarzenia!! jakby mądrze czas lini raszu ustawic to nie glupi pomysl, bo jak czasami widze linia raszu na 1 min to zal sie robi!!!
można by zrobić jeszcz jeden serwerek 10 slotów, i by było to serwer dla graczy FPS którzy graja mixy itp:D:D
Lean, Maxi, Woda, tszyka - popieracie:D:D:D
Brzeszczot nie zapominaj ze ffa2 to dzisijeszy 4fun i gdyby nie to ze 1 ffa z tau padlo to wielu graczy dalej graloby na ffa i olewaloby ffa2/4funa
Zielo my swoj sklad i serwer na mixy mamy poza tym 10 na public to za malo 16 wydaje mi sie bedzie ok
i niekoniecznie steam bo znowu az tyle steamowcow nie gra u nas:]
Dla mnie tp to najlepszy wybor potem ffa potem zombie
albo stala kasacja lv na diablo:]
a wg mnie obecny diablomod z lvlami jest dobry...
dzieki lvlom jest pewna rywalizacja miedzy graczamy ( kto najwyzszy lvl nabije itp ) i to wlasnie przyciaga...
pomysl z TP juz przerabialismy z wiadomym efektem
zombiemod jest fajny, ale tak zeby sobie zagrac 1-2h; przynajmniej wg mnie
takze najlepiej by bylo zeby diablomod zostal oczywiscie mozecie kombinowac z innymi wersjami...ja osobiscie rzadko gram an diablo, bo jak na serwerze nie ma przynajmniej 25 osob to dla mnie sa pustki
Ostatnio zmieniony przez Sharp 2008-09-29, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum