Post numer: #1Wysłany: 2009-06-22, 20:45 Moce a tekstury
Witam :)
Właśnie graliśmy sobie miło na WAR3 i jak dobrze wiemy są tam moce takie jak teleport, grawitacja (i inne oczywiście ale one w tym temacie nie biorą udziału). Była mapka de_nuke i nawinęła się dyskusja czy dzięki tym mocom można chodzić po skałkach (teleportawać się tam wskakiwać itp.). Chodzi tu ogólnie czy można dzięki tym mocą teleportować się na miejsca niedostępne na zwykłych serwerach? O ile dobrze pamiętam to w poradniku było napisane coś w stylu "dzięki tej mocy możesz się dostać w miejsce niedostępne dla zwykłego gracza" więc wynika z tego wchodzenie na te tekstury jest dozwolone. Natomiast gracze którzy mają inną postać i nie mają mocy do lepszego transportu narzekają i mówią żeby banować osoby które wchodziły na skałki.
Teraz do sedna.. Proszę adminów, graczy i wszystkich o wypowiedzenie się na ten temat i ustalenie czy można wskakiwać i teleportować się na takie miejsca czy nie.
Ankiety nie robię, jak jakiś admin zadecyduje żeby zrobić to proszę bardzo :)
Ja jestem za tym aby było możliwość wchodzenia na takie rzeczy (skałki itp) dzięki tym mocom.
Pozdrawiam!
Nie wiem jak jest na diablo bo nigdy nie grałem na takim modzie. Ale np na nuke, tam gdzie się rozwinęła ta dyskusja, nie wchodzi się na te skałki przez jakieś bugowanie tylko dzięki grawitacji, najpierw na murek później na skałki, więc mocy na którą sobie zapracowaliśmy...No ale proszę żeby się wypowiedziało więcej osób. Zwłaszcza tych co tam grają ..!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Hmm w sumie z jednej strony jest to ułatwienie ,a z drugiej utrudnienie . sam grając Hummanem masz ochotę wskoczyć gdzieś skąd będziesz miał dobry widok na wszystko .Z drugiej nie chciałbyś dostać od kogoś takiego ,kwestia techniki gry .
Jak jednak jestem za banowaniem ,moce to i tak duża pomoc podczas gry ,po co przesadzać :)
ten punkt akurat nie podlega dyskusji bo jest dobry, wrecz idealny, a idealnych rzeczy sie nie zmienia i nie podlegaja one dyskusji:]
Z reguły nic nie jest idealne Pamela Uważana swego czasu za boginie sexu ,teraz to by kijem nie tknął (no bez przesady ) ,ale to jest przykład tego ,że z czasem wszystko może ulec zmianie .
W sumie dyskusja raczej nie potrzebna ,ja już wypowiedziałem się ,że jestem za banowaniem
Więc się wyjaśniło.
Tekstury skałki ban.
Można zamknąć:)
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum