Post numer: #1Wysłany: 2008-09-12, 17:16 MlodY || Admin Diablo
Cześć mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Bzianka (już mówiłem co za wiocha xD)
Mieszkam aktualnie w : Domciu :)
Urodziłem się : 29.03.1993
Czyli mam lat : 15 oO
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ze 2 lata będzie
Gram na (steam/nosteam) : ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : bo chcę pomóc w rozwoju najwspanialszego serwera ? ;>
Byłem już adminem na serverach : wogóle, ale czas zacząć
Poświęcam dziennie grze : duużo, chociaż ostanie 3-4 dni nie grałem za dużo bo miałem ciężki dni :) i dlatego nie widzieliście mnie na diablo i wogóle na TAU :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : booooo, mam nadzieje ża dam rade ;]
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem kulturalny, koleżeński, pomocny, posiadam poczucie humoru^^, nie wyzywam graczy, uprzejmy i oczywiście skromny ;^^
Dla innych graczy jestem : do tego pytania to raczej nie znam odpowiedzi :)
nie mineło zbyt wiele od ostatniego mojego podania, ale wiadomo jak to wyszło z moją ankietą :/ i teraz chce spróbować drugi raz ino, że na Diablo i już nie popełnić wcześniejszych błędów x]] i chyba zostałem "miszczem" forum w składaniu podań :D
Oczywiscie ze na TAK
Po 1 Nie od dzis na forum i na serverach fps
Po 2 Potrzebujemy Adminow na diablo2
Po 3 Widuję Cię na diablo2 od dluszego czasu
Po 4 Kultura Ok nigdy nie podpadl
Po 5 Reklamuje nasze servery
Po 6 Wiek ujdzie,
Nawiazujac do wypowiedzi innych, jestem jak najbardziej na tak. Zwazajac na Maxiego i Dyzme ze swoimi super postami... nie bede komentowal. Znam go od takiego malego szczyla hehe nie zeby co, ale ona gra sporo na Tau-> Fps'ie. 2 Lata jak nic juz wybily.
Ostatnio gdy chce go wyrwac gdzies, to mowi. Nie bo gram w cs'a. To chyba o czyms swiadczy? Albo Banka 16 lat... i mowi ze za mlody? bez przesady... troche konsekwencji. jak najbardziej na TAK. Niedlugo wracam na fps'a, narazie mam problemy z kompem
pozdrawiam ~~~[TC] Krychu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum