Post numer: #1Wysłany: 2008-03-25, 12:33 MlodY | admin :DD
Cześć mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Polsce
Urodziłem się : 29.03.1993
Czyli mam lat : 15 za 4 dni :PP
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : jak wszystkie przerwy złożyć to będzie z 1,5 może 2 lata;]
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : to tak :) Jak wiadomo na HSie jest mało adminów, a atmosfera nie zbyt i trzeba to ogarnąć :)
Byłem już adminem na serverach : nie byłem ale kiedyś trzeba zacząć :)
Poświęcam dziennie grze : teraz gdy wróciłem po przerwie to tak około 3-4 h dziennie a w weekedy to będzie czasami nawet 6-7
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : może wiek i to że jeszcze nie byłem nigdy adminem nie jest dla mnie plusem, ale chciałbym spróbować i wykazać się :D
O sobie mogę powiedzieć, że : czasami mi się wymsknie przekleństwo, ale jak byłbym adminem to NIE wchodziło by w grę :), ale jestem koleżeński i lubie się pośmiać to podstawa :]
Dla innych graczy jestem : botem to na pewno :] ja do graczy którzy grają długo i na prawde potrafią to darze wielkim szacunkiem ;]
Coś od siebie: Ja chcę zostać adminem nie że chce byc Panem i władcą :P tylko po to aby kickować spectów, tych co przeklinaja albo obrazaja innych, pozmieniać mapy jak jest mało osob na serwie i chca tego :D
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez MlodY 2008-03-25, 12:34, w całości zmieniany 1 raz
Chcę zostać adminem/aslotem bo : to tak :) Jak wiadomo na HSie jest mało adminów, a atmosfera nie zbyt i trzeba to ogarnąć :)
nie pomylily ci sie serwery?
Coś od siebie: Ja chcę zostać adminem nie że chce byc Panem i władcą :P tylko po to aby kickować spectów, tych co przeklinaja albo obrazaja innych, pozmieniać mapy jak jest mało osob na serwie i chca tego :D[/i]
dla mnie to jeszcze nie umiesz z sensem skladac zdań..
O sobie mogę powiedzieć, że : czasami mi się wymsknie przekleństwo, ale jak byłbym adminem to NIE wchodziło by w grę :), ale jestem koleżeński i lubie się pośmiać to podstawa :]
aha
Dla innych graczy jestem : botem to na pewno :] ja do graczy którzy grają długo i na prawde potrafią to darze wielkim szacunkiem ;]
ja nie gram dlugo i jestem bot to juz jestem dla ciebie 0 i nie darzysz mnie szacunkiem ?
dla mnie za duzo ":)" za malo argumentow bym dal na TAK jestem na NIE mimo ze czesto grasz
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-03-25, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie przekonała mnie ta ankieta Ale znamy sie ze szkoły Więc + dla ciebie..
willu.... tu nie chodzi o to czy go znasz czy nie i jak dobrze go znasz tylko chodzi o jego postawę i zachowanie na serwerze i zaangażowanie, więc zdanie mi się, że Twoja wypowiedź
jest nie na miejscu....
Maxi King nie mówie, że dla Ciebie nie mam szacunku :) czy kogoś innego. Może źle się wysłowiłem :] chodziło o to że czuje przed takimi gośćmi respect :d a inny tez szanuje :D
nie umiem tego napisac ale mam nadzieje ze teraz mnie skumasz :D
Pozdro!
@edit by grzmotek
Cytat:
1. Osoba składająca Podanie nie wypowiada się w swoim temacie, ale cierpliwie czeka na wypowiedzi innych i ostateczny werdykt.
Cytat:
3. Więcej niż jeden post w jednym wątku napisany przez jedną osobę może zostać ukarany ostrzeżeniem.
1. Wiek
2. Regulamin
3. Kultura
4. Napisałeś, że masz szacunek tylko dla tych graczy co długo grają (pewnie dla tych co są w top15 i tych co udzielają się na forum czyli są kimś...), a inni się nie liczą. Twoja arogancja i bezczelność nie przechodzi granic.
Widać, że jesteś młody i jak troche podrośniesz to pogadamy.
*Chłopie taka mała wskazówka: uważaj co piszesz
Widziałem Cię na serwerze kiedyś i nawet kojarzę ale to nie jest za duży plus żebym zagłosował na tak...
Powodzenia w dalszej drodze do adminowania :)
____________________ "Admin nie sędzia, nie musi być sprawiedliwy"
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum