Post numer: #1Wysłany: 2010-05-01, 14:22 Mikrofon...
No wiec tak.. mam mikrofon, dziala on dobrze i w ogole, ale tylko poza CS'em.. w CS'ie musze naprawde glosno mowic, zeby mnie bylo slychac.. I tu pojawia sie moj problem.. Poszukuje jakis program do podglosnienia mikrofonu / jakas komenda do dodania do uruchamiania w stimje..
Dodam jeszcze, ze mam na maksa podkrecony mikrofon w zwyklych ustawieniach, oraz w CS'ie, a wzmacniania (o dziwo) nie moge znalezc..
Sprawdź w sterownikach czy masz "Microphone Boost", jeżeli masz to zaznacz to, mi to pomaga
Sek tkwi w tym, ze nie mam takiej opcji.. (nie wiem nawet jaka mam tam karte dzwiekowa, a jest to lapek, wiec troszke trudniej sie dostac do niej.. [CPU-Z nic nie pokazuje o dzwiekowce, albo jestem slepy :d])
sciagnij teamviewer 5 nap[isz 18067609 gg i mow. wchodze ci na kompa i robie szkoda tlumaczyc.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum