Post numer: #1Wysłany: 2010-03-19, 17:43 Mike X | Admin ZM
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Wrocławia
Mieszkam aktualnie we : Wrocławiu
Urodziłem się : 25.10.1993
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Ponad 3 lata (nie licze 1.5) , kto to liczy ?
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chcę dawać bany Aliemu jak tylko sie pojawi :D (żartuje) Przyda sie jakaś osoba do ogarnięcia serwa.
Byłem już adminem na serverach : Prawie rok na FPSie
Poświęcam dziennie grze : 1+ godz
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Ogarniam z adminowaniem .
O sobie mogę powiedzieć, że : Nie lubię większości dzieci które wrzeszczą na mikro ciesząc się , że im mama csa kupiła.
Dla innych graczy jestem : Kolegą , Majkiem
Link do gametrackera: http://www.gametracker.co...layer/Mike%20X/ - przegrałem na FPSie ok. 1000 godzin i nie polecam tego nikomu , bo nie warto (oczywiscie tyle grac) :D
Steam ID: mike_iks (STEAM_0:0:26027681)
Posiadasz rodzeństwo?: Tak , ale za granica , wiec mi nie wejda na admina :D
Skan dowodu/legitymacji/paszportu lub innego dowodu tożsamości potwierdzającego nasz wiek:
Od razu mówie , że nie będę non-stop grał !
@ Dowód dodany !
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2010-03-19, 21:29, w całości zmieniany 4 razy
Skan dowodu/legitymacji/paszportu lub innego dowodu tożsamości potwierdzającego nasz wiek: Bez jaj , skanera nie mam i paszportu nie pokaże :D ( I tak mnie wszyscy znają , a 12 latkowie mutacji nie maja ) Mogę zrobić fotke paszportu , ale zdjęcie zamaże :D
Jest regulamin i chyba każdego powinno to dotyczyć.
Jak dasz ten paszport albo legitymacje wtedy dam na tak
/
Cisek napisał/a:
btw. Chmielu wyślij mi proszę swój skan dowodu, nie wiem kim jesteś a chce się upewnić w końcu dotyczy to wszystkich helloł ?
2. Osoby oceniające podania powinny w swoim poście podać czy są za czy przeciw pozytywnemu rozpatrzeniu, oraz umotywować swoją decyzję, posty typu „Nie” i „tak” będą kasowane. Dodatkowo osoby, które wypowiadają się w temacie powinny dobrze znać kandydata, czy to z serwerów czy forum.
Proszę proszę, nawet moderatorom spam nie jest obcy.
Dodajcie w tym dziale zasady wypowiadania się (które są wszędzie tylko nie w dziale Zombie) itp., bo wszyscy będą skrzętnie wykorzystywać takowe braki :D.
A jako, że mój post też jest spamem, bo nie znam dobrze kandydata i nie gram na ZM, upomnijcie mnie na pw, czy dajcie ostrzeżenie, że źle zrobiłem.
Był już tu adminem, nie było z nim problemów, ogarnia amxx-a, co najważniejsza ma doświadczenie w adminowaniu. Poza tym miły i szczery chłopak, lekko botek no i w końcu przyda się ktoś kto będzie ogarniał dzieci na zombie modzie. :)
@Mattirab
Akurat zgodzę się z tobą co do twojego posta, ale jak już piszesz tu w temacie to zagłosuj w podaniu.
@Cisek
Cytat:
btw. Chmielu wyślij mi proszę swój skan dowodu, nie wiem kim jesteś a chce się upewnić w końcu dotyczy to wszystkich helloł
Taki jest nowy punkt regulaminu który został wdrożony po to by zapobiec lawinie dzieci składających podanie o admina.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-03-20, 04:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum