Nr Użytkownika: 2005 Dołączył: 29 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 9 Skąd: Częstochowa
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-26, 12:37 Messi aDm:D
Imie: Adam/ Messi
Pochodze: Częstochowa
Mieszkam: w/w
Ur: 1993.03.08
LAt: 16
Gram: 3 lata
GraM NA: steamie i ns:D
Chce zostac: Chce zostac adminem poniewaz, na serwerach jest jeszcze malo adminow i zajme sie czitami i kultura na serwerze podczas gdy nie bedzie na serwerze zadnego innego admina:D
Bylem: Bylem adminem na serwerach haxzone.pl
GRam: dziennie jak mam wolny dzien to prawie caly jesli dzien roboczy to okolo 5h tylko ze czasami nie moge grac poniewaz mieszkam w internacie i doipiero jak przyjezdzam do domu to gram ale przyjezdzam praktycznie codziennie:D
Pewien: Jestem pewien zeby mnie wybrac iiz mam juz doswiadczenie w adminowaniu i czesto gram na serwerach:D
O sobie: Jestem normalnym 16-latkiem, ktory czesto i juz dlugo gra w cs'a i bardzopodoba mi sie wassz serwer:D:]
Dla innych: dla innych graczy na serwerze jestem kulturalnym milym czlowiekiem.
Jestem na TAK a dałem na nie (boshe ale down ze mnie). Potrzeba adminów ale pod warunkiem że na forum zaczniesz żyć. Przypadkiem na NIE dałem ale na TAK jestem.
____________________ Gość warn za spam, archeologię i całokształt!
Ostatnio zmieniony przez SpriteX 2009-04-26, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Ja też na tak znam messiego dlugo i uwazam ze bedzie dobrym adminem! a tak pozatym ignorujcie to podanie wyzej (moje) sie wtracilem nie tu gdzie trzeba xD :D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum