Post numer: #1Wysłany: 2007-11-23, 22:46 MeMenTo | admin
Cześć mam na imię : Seweryn
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się : 1992
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : okolo 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : mam steama ale czesciej gram na nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Znam sie na rzeczy
Byłem już adminem na serverach : Moim wlasnym (jestem nim nadal)
Poświęcam dziennie grze : okolo 3-5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Gram czesto,przyznam sie ze gram tylko na tau lub na moim wlasnym servie.
O sobie mogę powiedzieć, że : Nadaje sie na to stanowisko
Dla innych graczy jestem : Przewaznie mily, no chyba ze wpadnie ktos kto zacznie wyzywac kazdego no to wtedy raczej nie wytrzymuje....
Prosze wybierzcie mnie a nie bedziecie tego zalowac.... Nadaje sie na to statnowisko i mysle ze bedzie ze mnie uzytek. Gdy jestem zly staram sie panowac nad emocjami :P czasem puszcza mi nerwy ale kazdy tak ma.... nie strzelam po glowie :p i to jest moj + ;p
JESTEM NA NIE. Nieogarniety,nie odpowiedzialny,wiek,
ps: nie widzialem twojego steam nawet po tym co bylo nie
wierze ci na slowo,wiec jak chcesz zostac adminem na tp/steam?
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum