Post numer: #1Wysłany: 2008-03-10, 19:11 Maxi King | Admin 4FUN
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Ozorków 30km od Łodzi
Urodziłem się : 26.06.1992
Czyli mam lat : 15 lat w czerwcu 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : od września 2007 (6 i pół miesiąca)
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chciałbym pilnować porządku na servie szczególnie ze odpadło paru adminów a paru jest przeniesionych
Byłem już adminem na serverach : nie byłem ale szybko skumam amx :)
Poświęcam dziennie grze : około 3 godz. w wekkendy i dni wolne (święta ferie itd) około 7 godzin nawet niekiedy
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Chyba mnie lubią na servie, jestem kulturalny, dużo gram na serverze
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem miłym chłopcem lubię nasze servery TAU!!
Dla innych graczy jestem : miły sprawiedliwy kulturalny
Nigdy nie byłem adminem na serverze ale na Tau gram często dlatego uważam ze warto spróbować.
Jeśli bym został wybrany to mógłbym mieć admina pod nickiem Maxi King all right a nie Maxi King.prosze o rospatrzenie mojej prośby z góry dziekuje Maxiu :
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-03-10, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
sorry, bzt ale kurde. piszesz wiek - ok dla 16 latka niedoszłego zresztą ?
nie ubliżając nikomu, 16 to MAŁO. jest to tylko sucha opinia, bo gracza nie znam, ale kurde, bez przesady - wiek jest wiek. braci młodszych mam to wiem...
a podanie jak podanie, adminów potrzeba, opinie dobrą ma widać więc niech próbuje sił.
dobrze że się chociaż przyznaje że amx zwyczajnie nie zna. jak zechce to ogarnie bo istotnie nie jest to C++ czy Java ; P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum