Post numer: #1Wysłany: 2008-09-26, 12:54 Mapy | Diablo2
Chciałbym prosić o mały retusz map na serwerze diablo, mianowicie:
Wywalić de_rats, ponieważ są tam bardzo nie równe szanse, ciągle się ludzie blokują w lodówce itp. a dać za to np. de_rats_caravan, które jest w propozycjach na 4Fun
Wywalić cs_assault i dać za niego cs_assault_upc, wtedy będą równe szanse dla dwóch teamów
dodać cs_office, jest to popularna mapa i myślę, że byłaby dobrą odskocznią od dustów
na servie grane sa tylko takie mapy:
de_nuke, de_nuke1337, de_rats, de_dust2, de_dust2_1337, de_dust, de_dust2002, de_dust_fun, de_westwood, de_aztec.
Dlatego proponuje wywalic de_ratsa, jednego nuke, de_dusta2 a zostawic 1337, wywalic de_dust_fun.
Wtedy moze beda grane czesciej takie mapy jak inferno, cpl_mill, train, cbble, vertigo i inne ktore sa rownie dobre. Bo naprawde rodzina dustow nudzi :/
Co do ratsa to bym to odrazu wywalil... Przeciez tam ct jest bez szans. Wsytarczy ze sa mniejwiecej rowne sklady i ct juz po dupie dostaje. Ci co sie zrespia w lodowce nie zdarza gdziekolwiek uciec.
Post numer: #3Wysłany: 2008-09-26, 14:24 Re: Mapy | Diablo2
Pepe napisał/a:
Chciałbym prosić o mały retusz map na serwerze diablo, mianowicie:
Wywalić de_rats, ponieważ są tam bardzo nie równe szanse, ciągle się ludzie blokują w lodówce itp. a dać za to np. de_rats_caravan, które jest w propozycjach na 4Fun
Wywalić cs_assault i dać za niego cs_assault_upc, wtedy będą równe szanse dla dwóch teamów
dodać cs_office, jest to popularna mapa i myślę, że byłaby dobrą odskocznią od dustów
dodać de_clan2_fire
Ja bym nie dawał de_clan_fire.
Po za tym ze wszystkim się zgadzam :]
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum