Mapy as_ są denne. Wystarczą te mapy, które są już na serwie, bo ja sobie nie wyobrażam biegania i szukania się na oilrigu jak są 4 osoby na serwie. Mapy standardowe de_ + parę innych są w sam raz na podział klasowy jaki jest w tym modzie. Tyle ode mnie.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Ja chciałem zaproponować pare mapek as tylko nie moge sie zmobilizowac i napisac :P
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
no wlasnie co do tego tematu jestem zeby takich mapek nie bylo wszystko wyjasnione dobrze w innych postach a co do odswiezania to moze nawet dobrze niech sie ktos zajmie tym tematem a nie bedzie lezla latami im szybciej tym lepiej niech jakis admin zamknie i po sprawie wszystko juz wyjasnione ankiety nie bylo wiec nie ma na co zwlekac
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum