Mapa nazywa się : de_blue
Maksymalna ilość graczy na mapie to : 40 czyli 32 w użyciu
Tryb mapy to : de_ bomb/defuse
Określam mapę na : dla mnie 9.8
Oto trzy przykładowe linki do screenów mapy :
1#KLIK Resp CT
2#KLIK Resp Terro
3#KLIK Centrum Mapy
Moim zdaniem warto dodać mapę bo : Brakuje map de_ jak powiedziano w innym temacie, a ta mapa bardzo nadaje się na serwer z modem h-s ponieważ jest niezwykle szybką mapa.
Dodam od siebie jeszcze parę szczegółów niestety wadą mapy jest 5 mb co za tym idzie długie ściąganie, ale myślę, że to nie odstraszy graczy. 2 SS nie przedstawia respu TT gdyż takiego nie znalazłem za co przepraszam z góry. Aha i dodam, że mapa jest używana w ESL lub była?
Dziękuję za uwagę.
Hahah, ale żeście się obudzili 1 miech po założeniu tematu xD
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-04-09, 12:18, w całości zmieniany 2 razy
Mimo iż ankieta głosi "Tak", mapy nie dodam z prostego powodu: waga mapy do ściągania przy wejściu na serwer: ok 9 Mb
80% ludzi przy czekaniu 10 minut na ściagnięcie mapy ucieknie na inny serwer. Może gdyby był fastDL do HS bo bym ja wrzucił ale póki nie ma to jej nie dodam. Nie dawajcie w propozycjach, a tym bardziej na HS mapek które ważą więcej niż 3-4 Mb.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum