prosiłem już o listę mapek do usunięcia z GG ale jakoś nikt się nie pokwapił żeby taką zrobić... tą zaraz usunę i popatrze też na inne ale na listę czekam nadal.
HaHa dobry zart fuer. Szkoda, ze pisalem ze 4razy na temat tej mapy i prosilem aby ja usunac.
nie rozumiem. moze i ze trzy czy cztery razy ale w ciagu dwoch dni kiedy akurat czasu mało... poza tym nie wiem o co biega...
bo taka prawda - jakby ludzie mappack ściagali to by nie było problemu...
Nie było problemu?! - to całkowicie zmienia sprawę na serwie.
Odciążą serwer, nie trzeba czekać na ściągnięcie mapy i najważniejsze, że nie wyskakują żądne głupie błędy!
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-08-22, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
nie rozumiem. moze i ze trzy czy cztery razy ale w ciagu dwoch dni kiedy akurat czasu mało... poza tym nie wiem o co biega...
bo taka prawda - jakby ludzie mappack ściagali to by nie było problemu...
Tyle, ze jestem w stanie policzyc na palcach obu rak ile graczy z GG zarejstrowalo sie na forum. Nie mowiac ilu osobom chcialo sie sciagac mappacka.
Mappack to tylko dodatek, a wszystkie mapy powinny sie sciagac normalnie przy wejsciu na serwer, jesli jakas nie chce sie sciagnac to poprostu powinna zostac usunieta z servera.
Przy pisaniu tamtego postu odnioslem sie do twojej wczesniejszej wypowiedzi w tym temacie:
Cytat:
prosiłem już o listę mapek do usunięcia z GG ale jakoś nikt się nie pokwapił żeby taką zrobić... tą zaraz usunę i popatrze też na inne ale na listę czekam nadal.
Bo przeciez zaraz po tym jak napisales o tej liscie to odpisalem jasno i wyraznie, zebys usunal ta gg_textureyard. Nie widzialem sensu pisania calej listy bo wszystkie inne mapy jak narazie dzialaja. Wiec nie wiem o co chodzi z tym "nikt sie nie pokawapil"
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-22, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
o to chodzi że tak właśnie było :]
bo nie działał również cs_deagle5 na przykład to raz.
a dwa nie napisałeś że to tyle jeśli chodzi o mapki do usunięcia... bo zgadzam się, mogła to być jedna, ale tego nie powiedziałeś. tylko tekst 'wyrzuć tą' i tyle.
nieładnie, nieładnie.
bo ja - oczywiście, serwerem się zajmuje, ale chłopcem na posyłki to nie jestem. dlatego żeby nie bawić się po jednym ze sprawami do załatwienia, zbiera się pakiety, wiecej map, pluginów itp.
rozumiesz już o co mi chodzi?
wszystko ok, ale czas każdego z nas jest ograniczony, i dobrze by było jakby ludzie szanowali swój nawzajem czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum