Post numer: #1Wysłany: 2009-06-25, 19:19 Map_cycle
A wiec tak zrobilem sobie z nudów taki mały zestaw mapek na server FFA , jesli macie jakies pomysly jaka mapke wrzucic jeszcze lub pominac jakas w zestawie to pisac.
Zamiast dust2002 dałbym dust2_remake :D.
Brakuje też prodigy i cs_assault_upc co juz powiedziano.
Wywaliłbym azteca, bo jest strasznie ramożerny no i tez wywalił cs_italy, na której terro kampi tylko w domku nie dając szans ct.
Generalnie pomysł good, i po dodaniu poprawek o których wspomniałem jest skłonny dac na TAK ! :)
Jeszcze jeśli mogę to proponuję mapę de_halla, która była obecna podczas "upadku" TAU.pl. Może jak dodacie to nie przyniesie pecha, bo mapka fajnie rozbudowana.
Tylko zamiast indii dac aw_wall albo warzone i halla tez byla fajna tylko sie troche do niej zniechecilem przez kosiego (wieczna kampa w kazdym rogu) ale to zero juz nie gra to mozna dac.
ja bym nie dawal awp_wall bo na tej mapie jak niema adminow polowa serwera zalancza czity
a moje propozycje to
awp_india
awp_ruins
cs_assault
cs_assault_ucp
cs_backalley
cs_estate
cs_havana
cs_italy
de_irak
cs_militia
cs_office
cs_siege
de_airstrip
de_aztec
de_cbble
de_chateau
de_clan1_mill
de_dust
de_dust2
de_dust2_remake2k
de_inferno
de_kabul
de_nuke
de_piranesi
de_prodigy
de_rats_2001
de_rats3
de_torn
de_train
de_vertigo
de_eldorado
de_westwood
a wlasnie jeszcze mi sie przypomnialo takie pytanie
Kiedy bylby ten map cycle ?? prosze o odp jak najszybciej
bo co chile grane te same mapy :( mo ze nie co chwile ale co 2-3 mapy to ta sama a tyle map jest np te co podalem :)
@Maxi
a ty mc w kolejnosci alfabetycznej chcesz ?
zreszta wiecej asfaltów awpe dustów i ratsów nie byo ?
jak coś to chyba moje mc albo ninjy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum