Może by dodać coś takiego,ze mapy nie będą wybierane przez graczy tylko będzie już ułożony szereg map i będą się zmieniały same,częściej były by grane inne mapy np.prodigy,cpl itp
Jest to na wielu serwerach i sprawdza się bdb :)
Ostatnio zmieniony przez Arxad!aN 2009-06-19, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
Ja też jestem za.. nawet od dawna. Utworzyć MapCycle i święty spokój, bo co chwile te same mapy grane w kółko. I dzieci się drą... "Dawać Westa!" "Głosować na dwujke!" "Ej admin dasz awp indiana?"
Jak pierwszy raz wlazłem na ten serwer, to sie ździwiłem że jest robione głosowanie.
Mapcycle powinno być na serwerze ustalone. Z resztą nie raz sie przekonałem ,że gracze nie umieją wybierać konkretnie mapek/
Wybierają mapy, które pojawiają sie regularnie na tym serwerze a to jest żałosne.
Jestem za mapcycle
Mialem dzis napisac osobny temat o tym bo nie zauwazylem ze juz jest ^. Jestem za utworzeniem mapcycle gdzies ze 20 map, albo chociaz zrob ienie takiego czegos jak bylo niedawno ze nie mozna wybrac danej mapy drugi raz dopoki nie minie 7 nastepnych bo teraz co sie dzieje na FFA to istny obled. W ten łikend baaardzo duzo czasu przesiedzialem na ffa i w kolko gralem d2, westwood india i office, raz czy 2 bylo nuke. W caly likend bylo istne mapcycle z 5 map. Trzeba cos poradzic na to ze boty nie maja waypointow na innych mapach, a najlepszym sposobem jest to zeby im je wgrac poprzez poznawanie nowych map, moge sie zalozyc ze 90& serwera nie wie gdzie sa bsy na de_tuscan.
Hazee przeciesz teraz tez nie mozna wrzucic mapki do vota jezeli byla grana nie wczesniej niz 8 mapek temu ... Jak dla mnie Mapcycle jest najlepszym wyjsciem.
a ja jestem na nie bo jak zrobicie i beda grane mapy takie nieznane inne niz dust westwood i assault to liczba graczy na serwie spadnie jak na diablo, zawsze bylo 24/25 zrobilismy mc od razu 10-14/25, mc usuniete znow full
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum