Nr Użytkownika: 447 Dołączył: 28 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 25 Skąd: Zabrze
Post numer: #1Wysłany: 2008-09-25, 20:24 MandreV | slot ^^
Cześć mam na imię : Mariusz
Pochodzę z : Zabrze (gdzieś na śląsku :D)
Mieszkam aktualnie w : Domu ? :F
Urodziłem się : 02.05.1993
Czyli mam lat : 15 ;]
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : niecałe 2.5 roku
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : jest bardzo trudno dostać sie an serwer :(
Poświęcam dziennie grze : troszkę czasu, mniej więcej 2-3 godziny dziennie. Zależy od dnia :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem stałym bywalcem diablo :)
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem koleżeński, otwarty na nowe znajomości :D, miły, czasem denerwujący :P
Dla innych graczy jestem : Niech sami ocenią
czesto przebywam na diablo i dlatego prosze o slota, ze bardzo ciężko się tam dostać, a jak wiadomo an steam Id jest dawany ban przy zmianie mapy i slot ucieka :(
nieraz musze 40 minut czekac na slota
Ostatnio zmieniony przez MandreV 2008-09-25, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
gdyby ilosc slotow na serwerze zalazala od anra to napewno by juz dawno temu ja zwiekszyl.
Poprostu sponsor unixstorm dal nam tyle slotow i nie wiecej. Powinnismy sie cieszyc, ze mamy servery w ogole i anr nic za nie placic nie musi (no poza reklama).
wieksza ilosc slotow bez sensu na diablo jest oO wyobrazcie sobie 24~28 slotow polowa z tego ninje to potem nie wiaodmo gdzie strzelac... teraz ok jest:]
Co do tematu
next o slota tez sie niby prosi:P
Mandrev ci co wczesniej chceli slota to za niego zaplacili wczesniejsze prosby o slota konczyly sie tak jak w twoim przypadku... za darmo nic nie ma za slota trzeba zaplacic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum