Zaproszone osoby: 2 Nr Użytkownika: 520 Dołączył: 27 Wrz 2008 Tematy: 0 Posty: 489 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-28, 16:34 Maly error na SH
Jest problem na serwerze, gdy ktoś ma zmienne ip to za każdym razem jak zmieni ip to musi pracować na exp od nowa, co nie jest łatwe gdy inni np: szybko biegają lub mają inne moce (nie będę wymieniał ponieważ nie jest to istotne). A więc mam pytanie czy jest taka opcja żeby exp zapisywał się na cfg? Jeżeli tak to czy dało by się to wprowadzić na serwer?
Ostatnio zmieniony przez Bonus 2008-11-28, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Ja ogolnie pozwole sobie skomentowac serwer jak i caly mod, a zarazem napisac to co juz pisalem wczesniej w SB.
Dla mnie mod jest zupelnie nie trafiony.
Polowe postaci czy tam klas powinno sie odrazu wyje**. Zeby wbic 1 lvl(dodam tylko, ze to lvl na ktorym po raz pierwsz mozemy wybrac postac) na tym serwerze trzeba posiadac naprawde jakies umiejetnosci i skilla i nawet nie mowie tutaj juz o graczu, ktory gra w ta gre z tydzien. Osoba z 2lvlem wezmie sobie punishera+sonica i jest prawie nie do zabicia przez osobe na 0lvlu. Biega prawie tak szybko jak gosc na sh, skacze jak ninja z diablo moda; dodatkowo nie musi przeladowywac broni i ma nieskonczona ilosc amunicji.
Kolejna postac nie znam juz teraz nazwy ale wiem, ze taka istnieje widzi z polowy mapy gdzie kto jest inaczej mowiac ma wbudowany esp i jak tu teraz wykryc kto gra na wh...
I chyba ostatnia sprawa to, to o czym wspominaja osoby juz wyzej w tym watku.
po 2 teraz gdy na serwie gra 6 (sześć) ludzi pingi dochadza pod 200 i sa takie lagi ze to sie w pale nie miesci:|
spojrzmy prawdzie w oczy gameserv ma zbyt slaby sprzet zeby uciagnac taki serwer...
kz/bh lub surf, takich serwerów w polsce brakuje!!! polacy mistrzowie longjumpów a praktycznie nie maja gdzie grać, zróbmy serwer kz/bh, a ranga i prestiż przyjdą same:D:D:D:D:D
dobra, chcieliście SuperHero większością głosów teraz marudzicie.
Nie chce mi się was teraz słuchać w sprawie doboru moda.
Nie po to był zakładany temat by co 2 dni zmieniać jego ustawienia.
Żegnam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum