Post numer: #1Wysłany: 2009-06-13, 12:13 Malutki Problemik :3
No a wiec wbijam na serwer, wpisuje /klasa i nic o_o Respawnuje sie, wpisuje jeszcze raz i znowu nic ;/ Dawalem reconnecta, wylaczalem i wlaczalem csa nic nie dalo :( No i teraz gram klasą "None" xD Co zrobic, co zrobic?
PS. Nie moglem znalezc dzialu "Problemy i pytania" wiec napisalem tu. Jesli byl to przepraszam
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać...?"
A. Sapkowski
Ostatnio zmieniony przez KatsumiPL 2009-06-13, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
Ja też miałem kiedyś taki problem a próbowałeś przeinstalować cs jeżeli nie to spróbuj mi to pomogło ale jeżeli tobie nie pomoże to już nie wiem co jeszcze można zrobić żeby ci normalnie działało
Jeśli wbijałeś 1 st time na serwer to normalne, wystarczy cierpliwie poczekać. Jeśli wchodzisz na serwer i po wpisaniu /klasa nic Ci się nie pojawia, musisz poczekać do następnej mapy którą wybiorą gracze. Na początku każdy miał taki problem, więc nie przejmuj się tym zanadto.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum