wiec sprawa wygląda tak od kiedy malakas zrezygnował z admina zaczął zachowywać się jak hex (jak to sam mi napisał bawi sie w hexa) chciałbym żeby został ukarany za dzisiejsze wybryki (obrażanie graczy , fleshowanie)
nie rozumiem tego człowieka....
zrobiłem pare screnów : http://www.speedyshare.com/902716523.html
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
Mam logi serwera.
Podajcie proszę dokładną datę i godzinę ( różnica nie więcej jak 30 minutowa ).
Dałem Malakasowi VIP rangę by mógł się wypowiedzieć w tym temacie.
Dodatkowo mam zarzut że Lock też nie był święty.
Proszę o czas i miejsce bym mógł sprawdzić dokładnie logi.
Zamieszczam paczkę z Logami z Serwerów FFA1 i FFA2
Godziny rejestracji Logów 19:59 - 23:59 na obu serwerach.
Paczka : http://rapidshare.com/files/97261070/logi.rar.html
tak to ja bylem wypilem pare piw i sie wygupilem..
po 2 wszedles w srodku rozmow miedzy mna i predkiem i maxim
ale taki glupi to ja nie jestem ... lock powiedz mi czemu nie zrobiles ss z tym jak pisales "malakas powiesz mi cos jeszcze smiesznego bo ide" itd?
na serverku nawet czesc nie napiszesz odkad zrezygnowalem..
nie wiem co jest z toba chlopie jesli masz jakies problemy to je zalatw,a nie szukasz pretekstow na serverze.
napisałem ci (malakas powiesz mi cos jeszcze smiesznego bo ide)
bo sobie non stop jaja robiłeś .. jak cię zbanowałem zmieniłeś ip ..
obrażałeś graczy , flesha non stopa na ryju miałem
a co do problemu to widzę ze ty masz jakiś (jak wypijesz)..
jak masz sie tak zachowywać lepiej nie graj na ff2
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
po 1 nie pije..byla okazja bo kumpel sie zeni :)
obrazalem? wlazles w srodku rozmow moich z predatorem i maxim moga potwierdzic..
po 2 robisz afery jakby sie swiat zawalil..
fb? tak rzucilem Ci 2 pod sam nos .. stales i wyczekiwales na respie na mnie to rzucilem bo korcilo..
a co do 1 zdania twojego .. to nie pisales raz .. potem jak sie uspokoilem to juz kto prowokowal? dobra ja mysle ze jest juz wszystko z mojej strony.. nie chcem wracac do tematu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum