Post numer: #1Wysłany: 2009-09-04, 11:48 Mała mapka na wieczór
Witam. Moja propozycja brzmi aby dodać jakieś małe mapki na serwer mianowicie po to aby Ci którzy graja np. po 24 i na serwie np. są 4 osoby nie musieli biegać po mapie aby dojść do przeciwnika 80% czasu.No wiec edytuje :P:
Mapa nazywa się :aim_map (wiekszość z nas wie co to za mapka)
Maksymalna ilość graczy na mapie to : 16
Tryb mapy to : Doskonała mapa nadająca się do ćwiczenia celności. Do wyboru mamy M4A1 lub AK-47, które leżą na respie.
Określam mapę na : pozytywną fajną dla rozrywki raz w czas
To tak ten temat to jest do kosza, chyba, że walniesz edytkę i podasz jakieś ciekawe mapki
Tutaj masz regulamin, wzorzec jak zwał tak zwał, dodawania mapy
http://fpscs.net/topics15...mapy-vt5841.htm
Radzę się stosować do niego ;)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
awp to glupie bo fakt ze 200 fragow i masz experta ale fast z szturmowej mosisz miec 2000 fragow
ps.tak jak mowil mati jest nowy wamperhouse i jest pro gdy jest malo ludzi pozatym kiedy na bf2 wieczorem masz okolo 8 ludzi ?
//
sorry nirdoczytalem ze po 24 ;)
Ostatnio zmieniony przez lols 8 2009-09-13, 16:13, w całości zmieniany 2 razy
a jakby z tej mapy usunac odznaki i rangi zeby nie liczylo nic? i grana bylaby od 24np do ktorejs tam... ??
nie wiem czy tak mozna ale proponuje..
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum