Post numer: #1Wysłany: 2007-11-21, 16:54 M_T | Admin TP
Cześć mam na imię :Franek
Pochodzę z :Wrocławia
Mieszkam aktualnie w :Wrocław
Urodziłem się :18.07.1990
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5lat
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : hmm.. bo to wielki zaszczyt i po za tym gram tylko na tau i na IKS
Byłem już adminem na serverach : jestem u siebie adminem :P a nigdzie wiecej nie bo gram najwiecej na Tau
Poświęcam dziennie grze : oho gram prawie caly czas mozna powiedziec... poniewarz cs moim zyciem....
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : hmm... nie jestem botem znam troszke komendy :) jestem znany na Tau i..
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem maniakiem cs.. gram tylko w csa chyba ze nie ma mnie na kompie :P -=CS=- moim zyciem :)
Dla innych graczy jestem : nie wiem kim jestem ale mnie ludzie na TAU znaja i niech sami napisza co o mnie mysla :)
Ostatnio zmieniony przez M_T 2007-11-24, 19:19, w całości zmieniany 4 razy
Często widywany na FFA, ale myślę, że są lepsi kandydaci na to "stanowisko", kilka razy zdarzyło mi się go upominać na serwerze, czyli jestem raczej na NIE
czlowiek co mnie meczyl o wypowiedz juz z chyba tydzien czasu a moze troche mniej . Malo kulturalny , jak cos mu nie pasuje to odrazu wyklina , sa na jego miejsce lepsi kandydaci JESTEM NA NIE
Popieram zdanie Pepe, że na to stanowisko są lepsi kandydaci. Dużo czasu poświęca grze, jego kultura jest wystarczająca, ale dając Mt na admina odbiera sie szanse lepszym osobom na to stanowisko... jestem na NIE
____________________ Gość słucha Papa Roach
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum