Wszystko nie wraca do normy ...
Admini byli na serwie i widzieli "Bryndze" z takim lvl nic mu nie zrobili , lvl mu zostanie taki jaki jest czyli 100 ..
Chyba ze ktos zrobi restart lvl .. : p
Tak widziałem to i co miałem mu dać bana za buga?? skoro to nie jego wina a nic innego nie mogłem zrobić jestem za zerowaniem lvl lub zrobienie coś z tym bugiem
Reset lvl? Nigdy, ile Ja się namęczyłem by wbić 34 lvl ninja ;(
Bryndza na zabójcy miał lvl od 37 do 41 coś w tym przedziale, więc jak coś to vH@ zmieni jemu lvl :)
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-07-15, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
('Bryndza :P','79.185.234.128','VALVE_ID_LAN',4,100,959140,50,48,50,50)
100 to lvl, 959140 to exp, 50,48,50,50 to skille.
Tak wiec znajdz kogos z lvlem kolo 37-41 sprawdz ile taka osoba ma expa i przepisz mu ja, jak tam troszke straci, zyska to sie nic nie stanie. Skille mozesz mu wyzerowac to sobie od nowa ustawi wedlug wlasnego uznania.
Vc@ musi cofnąć LVl: C@nn@bis i Bryndze bo obaj mają po 100lvl
Czasami tutaj niektórzy nie myślą Co by się stało z moimi 41 levelami legalnie wbitymi (bez buga), by się skasowały Bo był błąd na serwerze (nie z mojej winy), myślmy obiektywnie, nie popadajmy w paranoje egoizmu Ciekawe jak byś się czuł jak wbił byś 40 level dostał buga i nagle wszystkie nawet levele na legalu, by "paszły", jak byś ty się zachował w takiej sytuacji ?? Heh
Myślę że temat już jest nieaktualny Levele powróciły do normy, znów mam swój 41 level :] A może to i dobrze, nudziło mi się grać 100 levelem, bo wszystkich rozwalałem (żart) A dla Piotrka i Canabisa również cofnięto część poziomów Czy tylko ja miałem takie szczęście
Ostatnio zmieniony przez BryndzaP 2009-07-18, 08:50, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum