Post numer: #1Wysłany: 2009-11-25, 18:07 $(L)uM$ adminem ???
Cześć mam na imię : Albert
Pochodzę z :Dąbrowy Tarnowskiej
Mieszkam aktualnie w :Dąbrowie Tarnowskiej
Urodziłem się :1992
Czyli mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 2-3lat]
Gram na (steam/nosteam) :Ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chce aby na serwerze nie było cziterstwa. Chce ułatwić adminom prace, ogarniam amx ;]
Byłem już adminem na serverach :klanowych,test na diablo 2
Poświęcam dziennie grze : 4-8 godz dziennie conajmniej 3-4 ;]
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo Jestem uczciwy ,pracowity, nie lubiący cziterstwa oraz chamstwa ,zachowujący kulturę,lubiący grac w counter strike szczególnie na zombie
O sobie mogę powiedzieć, że :postaram sie aby moja praca wyszla serwerowi na dobre
Dla innych graczy jestem :Głos ten należy do was.
od siebie : wiem ze ciężko będzie dostać testa ale jestem dobrej myśli Lubie te grę i myślę ze sobie poradzę .To forum jest najlepsze
Ostatnio zmieniony przez $(L)uM$ 2009-11-26, 14:37, w całości zmieniany 6 razy
no co was już konkretnie powaliło przecież to mały szczul i jeszcze wszędzie i zawsze gra na wh... dostał u mnie bana pernamenta na BF2 i zawsze będę miał go za czitera, pozatym grałem trochę na zombi z nim i ma super cela przez sciany więc WH ON ALLWAYS!!!!!!! a pozatym jak on ma 17 lat to ja mam 690... max 10 ma. powodzenia i mam nadzieje że nie dostanie nawet testa bo to by była hańba dla nas wszystkich adminów... smaż się w piekle cziterski bocie śmierc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum