Nr Użytkownika: 3494 Dołączył: 21 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 43 Skąd: Głowno
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-29, 20:55 Lozackk.^ Admin
Cześć mam na imię : Bartek
Pochodzę z :Głowna
Mieszkam aktualnie w :Głownie
Urodziłem się :26 10 1995
Czyli mam lat : 13 (Rocznikiem 14 ^^)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :2lata
Gram na (steam/nosteam) :N-s Mam zamiar kupić Steama
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Ponieważ gram na serwerze wieczorami a często brak wtedy adminów.
Byłem już adminem na serverach : Sieci SkilowniUBota (aktualnie jej nie ma) Serwer FFa tej sieci :)
Poświęcam dziennie grze :Różnie minimum 3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Gram często jestem "znanym" tam graczem :D
O sobie mogę powiedzieć, że : Nie freekilluje ;d A tak szczerze to jestem dowcipny i wiele graczy i niektórzy admini wysyłają mnie do CT mówiąc: Idz do CT bo jestes ogarniety ^^
Dla innych graczy jestem :W miare spoko ;D
Więc konto posiadam troszkę dłuzej niż tydzień i przepraszam że teraz już składam podanie ale wkurza już mnie to jak przychodzi Ci koles na serwer i free kiluje..
Bana dostałem na serwerze za bluzgi w żartach :D Za co także przepraszam. A i dostałem też warna na forum z własnej głupoty bo nie sprawdziłem daty... A jak to mówią : Ten sie nie myli co nic nie umie. :D Pozdro Bajtek (Lozackk.^)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum